Şoc în showbiz-ul românesc! Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat că se despart, după 7 ani de căsnicie

Andreea Marin a anunţat pe pagina sa de Facebook că a decis, „de comun acord” cu Ştefan Bănică, să pună capăt mariajului de şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta, în vârstă de cinci ani. Ştefan Bănică a postat acelaşi mesaj pe contul său de pe reţeaua de socializare.

Andreea Marin Stefan Banica jr

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica” este mesajul pe care cei doi l-au postat pe Facebook.

De luni de zile relaţia dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin nu a fost tocmai roz, însă amândoi au negat că ar fi avut vreo problemă.

Andreea Marin a vorbit despre un posibil divorţ de Ştefan Bănică încă din vară, după scandalul cu Adriana Nicolae, despre care se zvonea că ar fi mama unui copil nelegitim al cântăreţului. „Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie, dar nici nu sunt în poziţia de a-mi trăi viaţa după cum vor alţii. Întreb, aflu, judec, acţionez”, a spus atunci „Zâna Surprizelor”.

Andreea Marin
Andreea-marin-sa-despartit-de-stefan-banica-1

Social

Arhiva stiri