Final de telenovelă: canalele PRO revin pe DOLCE

Pro TV și Dolce au ajuns în sfârșit la o înțelegere. După mai puțin de o săptămână în care canalele Pro au fost absente din grila Dolce, cele 11 posturi (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasă HD și sport.ro HD) vor reintra în grilă și vor fi disponibile pentru cei aproximativ un milion de abonați Dolce, începând cu data de 9 ianuarie.

Andreea_Esca_ProTV

Romtelecom, operatorul care deține Dolce, nu dă detalii despre preț, dar spune că “Romtelecom se bucură că demersurile sale pentru continuarea negocierilor au dus la găsirea unei soluţii pentru retransmiterea canalelor Pro TV fără costuri suplimentare pentru clienţii săi.”

Chiar și în condițiile reintroducerii canalelor ProTV, Romtelecom va păstra în grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News. Aceste canale, introduse începând cu 3 ianuarie 2013, rămân în continuare disponibile în toate pachetele de bază pentru platformele de televiziune prin satelit și televiziune prin internet – IPTV, cu titlu gratuit şi promoţional, până la 31 martie 2013. După această dată, canalele respective vor rămâne în grilele Dolce TV, urmând să fie redistribuite în mod diferit în pachetele de programe.

„În procesul de reintroducere a canalelor ProTV în grilă, există posibilitatea apariției unor disfuncționalități temporare ale altor canale, care vor fi remediate în cel mai scurt timp”, au mai anunțat oficialii Romtelecom.

Social

Arhiva stiri