Averea lui Sergiu Nicolaescu se ridica la 1 milion de euro. Vezi ce detine

Sergiu Nicolaescu le-a lasat romanilor cea mai mare avere, dupa o viata de munca: peste 60 de filme unu mai bun ca altu, care reprezinta tot atatea lectii de cinematografie.

averea-lui-sergiu-nicolaescu

Dar in afara de filme au mai  ramas in urma sa si proprietati, conturi, plus bunuri estimate la un milion de euro.

Nicolaescu mai detine si 3 case, doua terenuri si anumite sume de bani. Mai mult ca oricand, si drepturile de autor sunt o comoara, mai ales ca dupa vestea mortii, foarte multi s-au grabit sa-i cumpere filmele.

Cel mai prolific regizor roman a lasat in urma una dintre cele mai mari averi din lumea artistica de la noi.

Prin moartea marelui regizor, familiei ii raman doua case si un teren intravilan in Bucuresti, plus o proprietate de vacanta situata pe malul marii.

Sergiu si sotia sa  Dana, mergeau la casa de vacanta de la 2 Mai, ca sa se rupa de cotidian.

In cele 13 conturi bancare, regizorul a adunat aproape 400.000 de euro. Datele sunt publice in declaratia sa de avere ca senator.

Tot din declaratia de avere aflam si cuantumul drepturilor de autor din ultimul an. Din vanzarile de filme sau bilete, dar si din contractele pe care le-a semnat ca regizor, colaborator sau actor, Sergiu Nicolaescu a adunat 365.000 de lei in 2011.

Dupa disparitia cutremuratoare, filmele sale sunt dintr-o data foarte cautate. Vanzarile au crescut in ultimele zile cu 15-20%.

Confrom legii, toate aceste proprietati revin mostenitorilor, adica sotiei.

La judecatoria sectorului 1 a fost depusa vineri o solicitare, prin care un presupus fiu ilegitim cere stabilirea paternitatii.

In realitate insa, datele de identitate scrise in cerere sunt ale unui fost jurnalist sportiv, care neaga cu vehementa ca ar fi depus solicitarea.

Sursa

 

Social

Arhiva stiri