Mircea Albulescu a leșinat după ce a plecat de la petrecerea actorilor de la Hotel Marshal Garden

Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca în noaptea de duminică spre luni, pentru supraveghere medicală, după investigaţii stabilindu-se că actorul a leşinat în zona Academiei de Studii Economice (ASE) din Capitală, iar când a ajuns echipajul medical actorul avea tensiunea mărită.

„Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală”, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Mircea-Albulescu-spitalul-Floreasca

Mircea Albulescu

Când a ajuns echipajul medical, Mircea ALBULESCU avea tensiunea mărită, iar după ce a fost stabilizat, a fost transportat la spital, au precizat medicii.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la petrecerea actorilor din Hotelul Marshal Garden*****, București, deținut de omul de afaceri Ion Antonescu.

Mircea-Albulescu

Maestrul Mircea Albulescu

Aceştia au sărbătorit onomastica lui Ion Antonescu.

omul-de-afaceri-Ion-Antonescu-Marshal

Omul de afaceri Ion Antonescu

Actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere.

„Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el”, a mai spus Ion Dichiseanu.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.

Social

Arhiva stiri