Sergiu Nicolaescu a murit dar LISTA DE FILME va dăinui / Vino să le vezi HD

SERGIU NICOLAESCU A MURIT dar lista sa de filme este vastă și va dăinui.

Trupul neînsufleţit al regizorului va fi depus astăzi la Cercul Militar din Bucureşti, după ce va fi luat astăzi de la Spitalul Elias.

sergiu-nicolaescu-a-murit

Sergiu Nicolaescu – actor

Filmografie Sergiu Nicolaescu:

Ultimul Corupt din Romania (2012)
Poker (2010)
Carol I (2009)
Supravietuitorul (2008)
15 (2005)
Orient Express (2004)
Triunghiul mortii (1999)
Punctul zero (1996)
Oglinda (1993)
Coroana de foc (1990)
Mircea (1989)
Legenda carpatina (1989)
François Villon – Poetul vagabond (1987)
Cautatorii de aur (1986)
Noi, cei din linia întîi (1985)
Ziua Z (1985)
Ciuleandra (1985)
Ringul (1985)
Viraj periculos (1983)
Intîlnirea – Intilnirea (1982)
Wilhelm Cuceritorul (1982)
Nea Marin miliardar (1981)
Duelul (1981)
Capcana mercenarilor (1980)
Ultima noapte de dragoste (1979)
Mihail, cîine de circ (1979)
Revansa (1978)
Razboiul independentei (1977)
Pentru patrie (1977)
Osânda (1976)
Zile fierbinti (1976)
Accident (1976)
Nemuritorii (1976)
Piratii din Pacific (1975)
Lockruf des Goldes (1975)
Un comisar acuza (1975)
Insula comorilor (1975)
Deux ans de vacances (1974)
Ultimul cartus (1973)
Cu mîinile curate (1972)
Atunci i-am condamnat pe toti la moarte (1971)
Der Seewolf – Lupul marilor (1971)
Mihai Viteazul – Unirea (1970)
Mihai Viteazul (1970)
Lederstrumpferzählungen, Die (1969)
Vînatorul de cerbi (1969)
Kampf um Rom II – Der Verrat (1969)
Ultimul Mohican (1968)
Kampf um Rom I – Lupta pentru Roma I (1968)
Prairie, La (1968)
Dacii (1966)
Lectie în infinit (1965)
Memoria trandafirului (1962)
Primavara obisnuita (1962)
Scoicile nu au vorbit niciodata (1962)

Sergiu Nicolaescu s-a născut pe 13 aprilie 1930, la Tg-Jiu, în Duminica Floriilor, în zodia berbecului.

Era ambițios, perfecționist și nu renunța la un lucru până nu reușea să îl facă foarte bine.

Filmul MIHAI VITEAZUL 1970 – High Definition – HD:

La 5 ani a părăsit Tg-Jiu, familia stabilindu-și reședința la Timișoara.

Acesta este de fapt orașul copilăriei lui.

De mic copil i-au placut filmele și își dorea să joace în ele, ceea ce a și făcut și încă foarte bine. Dumnezeu să te ierte, MAESTRE!

Lista de filme HD:

Filmul NEA MĂRIN MILIARDAR 1979 – High Definition – HD:

Filmul UN COMISAR ACUZĂ 1974 – High Definition – HD:

Filmul REVANȘA 1978 – High Definition – HD:

Filmul DUELUL 1981 – High Definition – HD:

Social

Arhiva stiri