Replici dure intre Serban Huidu si cititorii de pe blogul personal

„Sper ca nişte faruri să fie ultimul lucru pe care-l vezi!”. Aceasta urarea şocantă a fost făcută chiar de Serban Huidu, pe blogul său personal. Si nu este singura afirmaţie de acest gen. El a avut mai multe discuţii dure cu toţi cei care au comentat accidentul pe care l-a provocat fostul cârcotaş în octombrie 2011, relateaza wowbiz.ro. Ba chiar mai mult, după conversaţiile aprinse, Serban Huidu a decis să-şi închidă blogul.

Serban-Huidu-accident

Acuzat de unul dintre vizitatorii blogului că avea destul de multe amenzi de circulaţie înaintea accidentului din 16 octombrie 2011, Huidu i-a răspuns ironic:
„Amenzile mele au fost 11 în 17 ani de condus! Dacă tot faci pe deşteptul, puteai să te interesezi”, a spus Huidu pe blog.
Unei cititoare ce i-a transmis că nu-i poate găsi nicio scuză, oricât ar încerca, Şerban Huidu i-a dat un răspuns cât se poate de dur: „Nu dai doi bani pe drama, accident şi persoane! Ţie îţi place şi scandalul, îţi place şi băşcălia! Sper din tot sufletul ca nişte faruri aprinse să fie ultimul lucru pe care îl vezi…nu e greu!”, a mai spus acesta.Fostul cârcotaş i-a răspuns sarcastic şi altui cititor, care i-a spus că va fi catalogat drept criminal toată viaţa, pentru că nu a plătit cu puşcăria, cum a făcut fostul premier Adrian Năstase. „Te simţi mai bine cu Năstase alături sau cu unul care a plătit toate impozitele la zi, cumulate fiind multe milioane de euro? Aşa e ţara asta, fraternizează cu hoţii”, a mai comentat el.

După discuţiile aprinse pe care le-a avut cu internauţii, Şerban Huidu a decis să pună punct şi să-şi închidă blogul.

 

Sursa

 

Social

Arhiva stiri