Vanzari record pentru dispozitivele Android si iOS de sarbatori

Vanzari-IOS-si-Android

50 de milioane de dispozitive Android si iOS activate, 1.76 miliarde de aplicatii descarcate – cifre record pentru saptamana 25-31 Decembrie.

In ziua de Craciun Mosul a fost foarte ocupat cu livrarea cadourilor conform unui studiu realizat de compania Flurry, din care reiese faptul ca au fost activate 17.4 milioane de dispozitive Android si iOS pe 25 Decembrie. Insa surpriza cea mai mare a fost in saptamana dintre Craciun si Anul Nou, cand au fost activate 50 de milioane de smartphone-uri Android si iOS.

Statistica-descarcari-aplicatii-Android-si-IOS

Si de parca asta nu ar fi fost de ajuns, in aceeasi perioada au fost descarcate 1.76 miliarde de aplicatii din Google Play si App Store, fata de 1.07 miliarde de descarcari intr-o saptamana obisnuita, asta insemnand o crestere de 65%. Un record absolut chiar si pentru „saptamana cadourilor”. Cifrele sunt valabile strict pentru telefoane, statisticile referitoare la tablete si alte gadgeturi nefiind inca disponibile.

Estimarile companiei Flurry arata ca in trimestrul 4 al anului 2013 ar trebui sa ne asteptam la cifre apropiate de 2 miliarde de descarcari lunar, un volum aproape dublu fata de aceeasi perioada a anului care tocmai s-a incheiat.

Statistica-pe-tari-descarcari-aplicatii-Android-si-IOS

Aceeasi companie a facut o statistica detaliata a numarului de descarcari, structurata pe tari, in urma cercatarilor observandu-se ca natiunile care sarbatoresc in mod traditional Craciunul au inregistrat cresteri masive ale descarcarilor de aplicatii in perioada sarbatorilor, acest lucru fiind firesc. In tarile in care Craciunul nu este sarbatorit, sau nu are o amploare atat de mare, nu au fost observate cresteri notabile fata de media anuala.

Voua ce v-a adus Mosul?

Social

Arhiva stiri