Anul Nou cu GOOGLE DOODLE

AN NOU FERICIT! Motorul de căutare Google urează utilizatorilor săi „An nou fericit!” printr-un logo special, în care sunt prezentate atât personaje istorice, personalităţi din lumea ştiinţei, cât şi personaje de poveste, pe pagina din India fiind însă plasată o lumânare în semn de compasiune faţă de studenta ucisă.

Imaginea conţine o parte dintre logo-urile folosite în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, dar şi fermoarul interactiv prin care au fost marcaţi cei 132 de ani de la naşterea lui Gideon Sundback.

google-doodle-1-ianuarie-anul-nou

Anul Nou

Literele care compun numele motorului de căutare sunt plasate aparent la întâmplare şi „gătite” de petrecere, respectând culorile standard ale Google – albastru, roşu, galben şi verde. Mai mult, masa încărcată cu mâncare şi plasată în mijlocul încăperii dă impresia că petrecerea este gata să înceapă.

MESAJE DE ANUL NOU, URĂRI DE ANUL NOU, SMS DE ANUL NOU:

Sa fim veseli si plini de speranta ca anul care vine va fi si mai bun decat cel care se incheie! Urarile de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur si de a le impartasi gandurile noastre bune! Cele mai frumoase urari pentru Anul Nou iti sunt propuse si in acest an de echipa Kudika!

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii! Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit! La multi ani!

CITEȘTE ȘI:  MESAJE DE ANUL NOU direct de pe FACEBOOK! Aplicație nouă pentru utilizatori

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani!o viata implinita si fericita! La multi ani!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!

CITEȘTE SI: Cele mai amuzante urari de ANUL NOU

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

Social

Arhiva stiri