Topul celor mai SEXY tatici ai anului GALERIE FOTO

Site-ul femalefirst.co.uk a realizat un top 16 al celor mai sexy tatici ai anului 2012. Fie ei cantareti sau actori celebri, reprezentantele sexului frumos si-au ales favoritii. 

Topul realizat pe baza votului cititorilor site-ului femalefirst.co.uk il plaseaza pe prima pozitie pe celebrul actor care a aparut adesea in fata presei in ipostaza de tata grijuliu, purtandu-si in brate fiica acum in varsta de sapte luni, India Rose. Este vorba despre Chris Hemsworth, in varsta de 29 de ani.

Chris Hemsworth

Pe locul al doilea se afla un alt tatic celebru, David Beckham, probabil cel mai faimos tatic al lumii care, desi are patru copii, pare sa intinereasca, dovada fiind si pictorialele realizate de acesta in 2012, inclusiv la o linie de lenjerie.

David Beckham

Pozitia a treia in top este ocupata de protagonistul celebrei serii „Stapanul inelelor”, Orlando Bloom, care, la varsta de 35 de ani, este considerat unul dintre cei mai atragatori tatici celebri ai lumii. „In afara de faptul ca el este acela are ii face baie fiului sau Flynn, fiind surprins, de asemenea, in ipostaze de parinte afectuos, Bloom se remarca si prin alura nobila si prin zambetul britanic deloc de neglijat”, scriu realizatorii topului.

Orlando Bloom

In ceea ce-l priveste pe australianul Hugh Jackman, votantii l-au punctat atat la capitolul fizic si personalitate sarmanta, cat si la acela de parinte grijuliu. Nu o data el a fost fotografiat in compania celor doi copii ai sai cu care se juca de minune, scrie Mediafax.

Hugh Jackman

Actorul Johnny Depp acupa locul cinci in clasament. Fie ca interpreteaza rolul unui pirat, al unui vampir sau al unui excentric proprietar de fabrica de ciocolata, ori este doar tata pentru cei doi copii ai sai, Depp, in varsta de 49 de ani continua sa se mentina in primele locuri ale celor mai sexy barbati celebri ai lumii.

Johnny Depp

Topul mai este ocupat de Cam Gigandet (locul 6), Ben Affleck (locul 7), Matt Bomer (locul 8), Usher (locul 9), Jude Law (locul 10), Javier Bardem (locul 11), Tom Brady (locul 12), Will Smith (locul 13), Brad Pitt (locul 14), Peter Facinelli (locul 15) si Patrick Dempsey (locul 16).

Social

Arhiva stiri