Cele mai amuzante urari de ANUL NOU

La multi ani

Iata cateva dintre cele mai amuzante urari de Anul Nou:

„Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Previziuni meteo de revelion 2013: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul in cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!”

„Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!”

„Va doresc de 2013 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!”

„Aho Aho, e Anul nou/ Si gaina-i fara ou/ Si cucosu’ fara gusa/ Da-mi si mie un leu matusa!/ La Multi Ani, 2013!”

„Bate-n usa. Bate-n geam. Cine este, noul an”

„Momentele speciale ale sfarsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!”

„Au fost atatea momente in 2012 cand te-am: obosit, suparat, deranjat, enervat, incurcat, plictisit… azi vreau doar sa spun ca in 2013… am de gand sa continui! La Multi Ani, 2013!!!”

„Fara fite, fara poante/ La Multi Ani! cu sanatate!/ Criza vine, criza trece/ Noi mereu tot vom petrece! La Multi Ani, 2013!”

„Fie-va verde dolarul/ Si de whisky plin paharul/ Toate sa va reuseasca/ Sa va doara fix la basca!/ La Multi Ani, 2013!”

Transmitem acum

Social

Arhiva stiri