Italienii lanseaza un nou supercar: Mazzanti Evantra

Italienii sunt renumiti pentru gusturile fine in materie de supermasini. Ultima creatie venita din „Cizma” poarta numele Mazzanti Evantra si este un bolid animat de nu mai putin de 700 Cai Putere.

Mazzanti si-a facut aparitia pe piata supercarurilor recent, fiind un carosier ce a dat nastere primului sau model in urma cu un an. Acum, Luca Mazzanti isi prezinta creatia upgradata.

Versiunea initiala a fost produsa intr-un numar extrem de limitat, de numai cinci exemplare, si era pusa in miscare de un un motor boxer cu sase cilindri de 3.5 litri, in varianta aspirata, cu 400 Cai Putere, sau turbo, cu 600 Cai Putere.

Acum, dupa ce a operat cateva modificari estetice, aerodinamice si mecanice, Mazzanti prezinta modelul upgradat. Noul Evantra este acum pus in miscare de un monstru V8 de 7.0 litri ce livreaza 700 Cai Putere si un cuplu maxim de 846 Nm. In aceasta configuratie, supercarul Mazzanti Evantra accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde.

Puterea este transmisa catre puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze robotizate cu padele pe volan. Autoturismul Mazzanti Evantra este echipat cu jante marca OZ de 20 inch si pneuri Continental 255/30 (puntea fata) si 304/25 (puntea spate). Din ecuatie fac parte si franele Brembo cu discuri de 380 mm in fata si 360 mm in spate. Optional, pot fi montate frane ceramice. Habitaclul ofera posibilitati nenumarat de personalizare in functie de gusturile clientilor.

Momentan, nu se cunosc informatii privind pretul de achizitie sau cifra de productie pentru supercarul Mazzanti Evantra.

Mazzanti_EvantraMazzanti_Evantra3Mazzanti_Evantra4Mazzanti_Evantra5Mazzanti_Evantra10Mazzanti_Evantra9Mazzanti_Evantra12Sursa

Social

Arhiva stiri