Google a intocmit topul celor mai bune aplicatii pentru Android

Google a intocmit un top al celor mai bune aplicatii pentru dispozitivele cu Android pe care le poti gasi in magazinul Play, informeaza Phone Arena.

topul-aplicatii-android

Acest top vine dupa ce Apple a lansat un top al aplicatiilor pe care le recomanda din AppStore.

Evernote este o aplicaţie care transforma dispozitivul cu Android intr-o extensie a creierului tau. Prin intermediul programului poti lua notite, face poze, crea o listă de activitati si permite inregistrarea de remindere. Poţi avea acces la toate aceste lucruri oriunde te-ai afla.

Pinterest este o aplicaţie a reţelei de socializare cu acelaşi nume unde utilizatorii îşi împărtăşesc unii altora hobby-urile pe care le au.

Grimm’s Snow White este o carte electronică, interactivă pentru copii.

Pocket este ce mai bună cale să salvezi articole, clipuri şi altele pe care doreşti să le revezi mai târziu. Tot ce trebuie să faci este să le pui în Pocket şi le poţi vedea oricând chiar şi fără o conexiune la internet.

Expedia este o aplicaţie care îţi permite să faci rezervare pentru zboruri şi hoteluri la care ai reduceri de până la 60%.

Ancestry este o aplicaţie care te ajută să îţi faci arborele genealogic.

Fancy este o aplicaţie unde găseşti să achiziţionezi lucruri deosebite pentru a face cadou celor dragi.

Series Guide este o aplicaţie prin care poţi avea un mai bun control al programelor pe care vrei să le urmăreşti. Practic te anunţa de fiecare data despre ce rulează pe TV şi ce urmează.

Pixlr Express conţine peste 600 de efecte pe care le poţi da fotografiilor tale. Este un bun competitor al aplicaţiei Instagram.

TED este o aplicaţie care conţine cele mai importante discursuri ale personalităţilor din domeniul medicinei, economiei şi alte domenii de interes.

Sursa

 

Social

Arhiva stiri