Canalele PRO TV dispar din grila Dolce

Romtelecom anunţă că nu a ajuns la o înţelegere financiară cu trustul MediaPro şi este posibilă scoaterea a 11 posturi din grilă, începând din 3 ianuarie. Pro TV SA confirmă ieşirea tuturor posturilor de pe plarforma Dolce.

logo_Dolce_by_Romtelecom

Romtelecom și ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Dolce, se arată într-un comunicat al Romtelecom. „Având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România și VH1” se arată în comunicat. Romtelecom spune că „a negociat cu bună credință cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienților săi pentru a avea un abonament la un preț rezonabil”.

Dolce

În cazul în care posturile PRO vor fi scoase din grilă, Romtelecom a anunţat deja că va oferi abonaţilor „alte canale TV de cea mai bună calitate, începând cu data de 3 ianuarie 2013 ”.

„Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV şi a altor canale româneşti, care determină într-o proporţie covârşitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investitii masive în continut pentru a satisface aşteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conţinut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obţin venituri din abonamente, să se reflecte în pretul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV.”,a declarat Anca Budinschi, Director General Pro TV S.A, citată de stirileprotv.ro.

PRO TV regretă această situaţie şi îşi informează telespectatorii asupra alternativelor de recepţionare a canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toţi ceilalţi distribuitori de cablu şi satelit, precum şi voyo.ro, pentru întreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).

Andreea Esca Stiri ProTV
Informaţii şi detalii privind recepţionarea televiziunilor Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obţinute la numărul de telefon(021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relaţii cu publicul al PRO TV. De asemenea, www.protv.ro şi www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toţi distribuitorii canalelor PRO TV din România şi străinătate.

UPDATE: Reprezentanții Romtelecom au declarat că, în eventualitatea în care nu se ajunge la o înțelegere, programul must carry PRO TV va fi prezent în continuare pe platforma de cablu a Romtelecom.

Social

Arhiva stiri