Echipa TimeTV.ro vă urează Sărbători Fericite!

Echipa TimeTV.ro vă urează tuturor, cititori şi colaboratori, Sărbători Fericite şi un An Nou cât mai bun!

Anul 2012 a însemnat pentru echipa TimeTV.ro postarea pe piaţă a peste o mie de știri, organizări de evenimente şi nu numai.

TimeTV.ro a cunoscut o creştere fulminantă în cursul unui singur an, ajungând să cuprindă 1 000 de articole, 5 195 de comentarii în 15 categorii create special pentru nevoile cititorilor noștri.

timetv-ro

TimeTV.ro

TimeTV.ro este prima televiziune din România care aduce în centrul publicului conținutul jurnalistic pe care toți concurenții l-au pierdut în goana după rating. Este un BRAND tânăr care dorește să crească alături de voi, toți cei care nu mai doriți un sistem injust și egoist.

Time TV dorește să dezvolte o platformă unde voi să vă puteți exprima. Noi considerăm că împreună putem deține puterea și ne putem bucura de ceea ce oricum prin natura vieții ar trebui să fie suficient pentru toți. Time TV pune accent pe valoarea umană și crede că firea umană este de a conviețui în armonie și că societatea așa, cum este ea acum, este doar o iluzie construită de conducători care nu pot mai mult și trebuie forțați de noi, cei mulți, să regândească tot acest sistem.

timetv

TimeTV

Prin urmare vă provocăm, cu inteligență și bun-simț, să construim pentru noi și pentru cei ce vor urma, o altă societate. O societate care prețuiește ființa umană și o pune în centrul universului. Considerăm că prin libera exprimare, fără a fi făcuți sclavi, ai banului sau lucrurilor materiale, putem să creăm, să iubim, să ne respectăm semenii pentru a trăi cât mai multe experințe plăcute și productive.

TIMETV vă mulțumește pentru acest an minunat alături de voi, cititorii noștri, și va urează un calduros La Mulți Ani!

Dragoș Săndulache

Social

Arhiva stiri