Cele mai sigure locuri din LUME, astăzi, 21 decembrie! VIDEO

Ziua de astăzi, 21 decembrie 2012, este aşteptată de mulţi cu emoţie şi cu teamă.

Calendarul mayaş se opreşte brusc la această dată, motiv pentru care unii au început să se gândească la sfîrşitul lumii. Iar mii de oameni au ales să-şi petreacă această zi în locuri cât mai sigure.

sfarsitul-lumii

Sfârșitul lumii

Credincioşii mormoni din statul american Utah par să fie cei mai pregătiţi pentru sfârşitul lumii. Ei au construit un buncăr uriaş pe care l-au umplut cu provizii. Refugiul are chiar şi o grădină de legume.

Metroul din capitala nord-coreeană Fenian este şi el un loc considerat sigur.

Aici tunelele au fost proiectate ca să reziste la bombardamente nucleare. Astfel că în ziua apocalipsei ar putea oferi o protecţie destul de bună.

Insula Pitcairn din Oceanul Pacific ar putea fi de asemenea un loc ferit de pericole.

Aceasta este o insulă vulcanică foarte izolată, unde trăiesc doar 50 de persoane.

Buncărul subteran de sub munţii Cheyenne este cel mai cunoscut complex de acest fel. El a fost construit de autorităţile americane şi e folosit de liderii de la Washington în caz de pericol.

„Aceasta este una dintre cele trei uşi care blochează exploziile. După cum vedeţi, este destul de mare. Ea cântăreşte 25 de tone şi este construită dintr-un strat de oţel gros de peste 90 de cm. La nevoie, poate fi închisă în 30 de secunde. A fost închisă ultima dată pe 11 septembrie 2001. „

21-decembrie-2012

21 decembrie 2012

Printre locurile recomandate pentru cei care vor să fugă de Apocalipsă se mai numără satul francez Bugaraş. Accesul în localitate a fost, însă, restricţionat.

Un alt loc ce ar urma să scape de Apocalipsă este Sirince, un orăşel din vestul Turciei. Aflat în apropiere de ruinele Efesului antic, Sirince a fost invadat de mii de oameni care speră să supravieţuiască sfârşitului lumii.

Alte posibile alegeri sunt tunelurile de sub Londra şi oraşul australian Perth.

Iar pentru cei care vor să petreacă sfârşitul lumii într-un mod inedit, ei pot lua parte la petreceri în buncăr în Rusia.

Desigur, trebuie să îşi permită, pentru că biletul costă 1.000 de euro. Sau pot sta două săptămâni într-o cramă din Ucraina. Unde vor avea parte şi de fete frumoase şi mult alcool.

Social

Arhiva stiri