Scandalul grotesc continua fara pic de scrupule la Capatos. Moculeasca pocneste un reporter

Scandalul grotesc continua fara pic de scrupule, rusine, mizerie, balci ieftin, etc., in Show Bizul mioritic. In data de 19 decembrie la ”emisiunea”, daca o pot numi asa, un „Show Pacatos”, publicul tinta al emisiunii a fost satisfacut, inca o data, cu un spectacol de prost gust, in direct. In timp ce filmau acasa la Mariana Moculescu, prezentau „la misto”  situatia ei precara, o situatie nedemna, dupa parerea maretilor realizatori.  Mariana Moculescu a inceput sa il pocneasca pe reporterul emisiunii, reporter care nu s-a putut abtine, razand de modul in care doamna Moculescu se plangea de greutatile pe care le intampina in viata.

prostie-desen-galeata

Daca este sau nu o farsa prea putin ma intereseaza, sau mai bine spus, nu ma intereseaza deloc.

Am dat peste acest video azi-dimineata. Nu am putut sa nu ma intristez, din nou, vazand stadiul in care a ajuns presa romaneasca, subiectele penibile care vand si mai ales prostia de care dau dovada cei care consuma asa ceva. Procentul este majoritar si in continua crestere. Cum poti sa privesti cu placere asa ceva. Un semen al tau este batjocorit. Aceste emisiuni, aceste televiziuni fac rating pe acest tronson. Inseamna ca cineva se uita. Voi, cei care nu gustati acest circ dezgustator, bateti-va amicii, prietenii, cunostintele pe umar. Ziceti-le ca exista alternativa. Nu trebuie sa-i lasati sa se otraveasca. Luati atitudine.

Am stat mult sa ma gandesc daca sa pun filmuletul cu „emisiunea educativa”, in acest articol. M-am hotarat sa nu o fac. Nu trebuie sa vedeti neaparat cum s-a intamplat si va asigur ca nu aveti nimic de pierdut.

MANIFEST IMPOTRIVA CELOR CARE NE OTRAVESC IN FIECARE ZI SI A CELOR CARE PERMIT ACEST LUCRU.

Daca pe 21 decembrie exista „sfarsitul lumii”, mi-as dori sa fie sfarsitul prostiei umane, desi este putin probabil.

 Sunt doar doua lucruri infinite, universul si prostia umana, insa asupra primului aspect nu sunt atat de sigur.

“Albert Einstein, citat despre prostie”

Social

Arhiva stiri