HITLER voia să instaureze o religie demonică mondială! Călugări din Tibet implicați

A avut HITLER legături cu reptilienii? Unii autori pretind că da.

Se pare că Hitler însuşi a citit cartea “Rasa care vine”, scrisă de marele maestru rosicrucian Bulwer Lytton, care descrie o rasă subterană ce a captat o presupusă forţă numită „vrii”, identică „forţa şarpelui (Kundalini)”.

De asemenea, se pare că Hitler ar mai fi organizat numeroase expediţii secrete în vederea explorării minelor şi peşterilor din diverse părţi ale lumii.

hitler-paranormal

HITLER

Conform unor informaţii puţin confirmate, un cult straniu de călugări ocultişti tibetani ar fi fost fost descoperit sub anumite ruine ale bombardamentelor din Berlin, la sfârşitul războiului, aceştia fiind ucişi de explozii.

Au existat zvonuri potrivit cărora călugării din munţii Himalaya lucrau în secret alături de Hitler pentru a crea o religie demonică mondială.

În cartea “Reptile veninoase” se mai spune şi că, în prezent, fântâna Sheshna poate fi văzută în Benares, India, şi, potrivit lui Minton, „are 40 de trepte ce coboară într-o adâncitură circulară şi care duc apoi la o uşă de piatră în care sunt sculptate cobre. Se spune că aceasta este intrarea în PATALA, iadul reptilian” (lumea subterană).

Aşadar, HITLER şi ocultiştii care îl înconjurau, se foloseau de forţele demonice pentru a înfăptui atrocităţile îngrozitoare comise de nazişti în timpul celui de-al doilea război mondial.

Social

Arhiva stiri