BMW incheie 2012 intr-un mod surprinzator. Cu un model nou : Seria 4 Concept

Seria 4 intra in productie din 2013 si are doua mari obiective: sa-si depaseasca dintr-un foc rivalii de la Audi si Mercedes.

noul-bmw-seria-4-concept

BMW Seria 4

BMW incearca sa creeze o delimitare mai pronuntata in cadrul gamei sale de produse premium. Aşa a ca au creat noul Seria 4 Coupe Concept, un prototip ce anunta lansarea unui urmas pentru vechiul Seria 3 Coupe. Oficialii BMW au cazut de acord ca in conditiile in care Audi are A4 şi A5 şi BMW trebuie sa aibă Seria 3 şi Seria 4.

Etichetat cu o cifra para, noul Seria 4 se alatură unor coupe-uri de traditie: Seria 6 si vechiul Seria 8. Modelul se vrea a fi ceva nou, diferentiata complet de actualul Seria 3.

Prima trasatura care ne indica asta, pe langa noul nume, este designul, retusat pentru a nu trada prea multe similaritati cu cel al sedanului de clasa medie. Noul Seria 4 Coupe Concept seamana cu un coupe musculos, cu linii bine definite, ce se vor regasi in proportie de 99% şi pe versiunea de serie, judecand dupa cum a procedat BMW în trecut si cu Seria 6.

Partea frontala este evidentiata de un spoiler nou, cu prize de aer generoase, conturate cu insertii cromate. Acelasi tratament si in cazul spoilerului posterior care devine acum mai evazat si contribuie la crearea unei simetrii cu partea frontala. Blocurile optice fata si spate au fost si ele modificate. Farurile pastrează insa o urma de influenta a actualului Seria 3, alaturând blocul optic de grila radiatorului printr-un canal luminos. Nu lipsesc nici luminile LED hexagonale, care vor individualiza si mai bine aspectul noului Seria 4 pe timp de noapte.

bmw-seria4-concept

BMW-Seria-4-Concept-time-tv

Social

Arhiva stiri