Gigi Becali vrea să conducă PNL-ul / Declarații INCENDIARE

Gigi Becali vrea să conducă PNL! Proaspătul deputat liberal a spus că nu se mulţumeşte să rămână un simplu „soldat” în partid şi că-şi doreşte să candideze pentru o funcţie înaltă, imediat după ce Crin Antonescu va fi ales preşedinte al României.

gigi-becali-in-parlament

Gigi Becali în Parlament

Prima zi în Parlament i-a dat aripi lui Gigi Becali. Vrea să conducă PNL

Gigi Becali: „Cu timpul dacă o să urc câte o treaptă, căte o treaptă, căte o treaptă, până când… o să mă desemnați dumneavoastră. Ținta mea este Antonescu președinte, eu președinte PNL.”

Gigi Becali spune că este singura variantă înţeleaptă pentru şefia PNL, după ce Antonescu va câştiga prezidenţialele din 2014.

Gigi Becali: „Trebuie să zică: eu plec, te rog ai grijă, îți las un bun de care să ai grijă cu sfințenie, că PNL-ul trebuie să rămână pe o mână puternică că dacă rămâne pe mâna lui Tăriceanu, se alege praful.”

Becali a fost în formă încă de la sosirea în Parlament, unde a făcut un adevărat show!

Gigi Becali nu uită de unde a plecat şi are planuri şi pentru PNG.

Gigi Becali: „Hai să vedem ce facem cu PNG, dacă e posibilă o fuziune prin absorbţie şi de acolo să vorbim despre Becali.”

George Becali a fost ajutat în campanie și de oameni din staff-ul PNG-cd, cum ar fi avocatul Robert Constantin Ionescu, Mariana Becheanu (actual președinte CNAS, vicepreședinte PNG și fost consilier juridic al clubului de fotbal Steaua) și Mihai Bogdan Becheanu (director interimar RADET).

Social

Arhiva stiri