Da un dar In Dar de Craciun

In Dar de Craciun

Evenimentul caritabil In Dar de Craciun editia a doua va avea loc vineri, 21 decembrie 2012, ora 18, la Casa de Cultura „Dumitru Stanciu” din Gaesti.

Chiar daca se intampla doar local, spectatorii sunt bineveniti din toate colturile tarii. Spectacolul creste odata cu cei mici, a ajuns la a doua editie si are din ce in ce mai multe activitati: muzica tematica, dans si multe surprize. Organizatorii sunt perseverenti si continua sa lucreze asiduu pentru a bucura atat spectatorii, cat si copilasii nevoiasi.

Editia a doua are de doua ori mai multe surprize muzicale fata de anul trecut: artisti talentati ca Alexandra Usurelu, Lara Moco, Adina Minciunoiu, doi concurenti de la Vocea Romaniei: Izabela Simion si Claudiu Zamfira si doua cadouri instrumentale de la Roman Ciuganschi si Valentin Gheorghe. Amfitrioana evenimentului, Camelia Capitanu, va primi oaspetii cu blandete, voie buna si multe zambete.

În Dar de Crăciun este un proiect prin care gaestenii se pregatesc pentru Craciun, daruind si altora sansa de a simti magia sarbatorilor. In urma spectacolului din data de 21 decembrie 2012, oamenii care traiesc cu frumusetea Craciunului in inima vor putea sa faca o bucurie unor copii pentru care iarna inseamna doar frig si multe dorinte neimplinite.

Mai multe detalii

 

 

 

 

 

 

Social

Arhiva stiri