Galaxy Camera review. iPhone 4, 4S si 5, preturi

Samsung a adus şi în România noua Galaxy Camera care depăşeşte cu mult noţiunea de simplu aparat foto.

Dispozitivul funcţionează cu sistemul de operare Android Jelly Bean şi se conectează la internet prin WiFi sau reţele 3G.

galaxy-camera-review

Galaxy Camera

Utilizatorii Galaxy Camera au la dispoziție o serie de moduri fotografice profesionale, funcţii de editare şi diverse aplicaţii care le permit să creeze conținut foto și video de înaltă calitate.

Cu ajutorul tehnologiei White Magic, gradul de luminozitate poate fi dublat, fără a avea grija consumului bateriei.

galaxy-camera-pret

Samsung Galaxy Camera

Utilizatorii Galaxy Camera au posibilitatea de a crea cu ușurintă scenarii fotografice avansate prin intermediul funcției Smart Pro.

Există o serie de scenarii predefinite în meniul intuitiv al camerei, pentru ajustarea automată a setărilor.

samsung-galaxy-camera

Galaxy Camera review

GALAXY CAMERA funcţionează ca un smartphone, este dotată cu un procesor de 1.4 gigaherţi şi o memorie internă de 8 gigabaiţi.

Camera permite share-uirea conţinutul pe Facebook sau pe alte reţele de socializare, trimiterea de mesaje scrise sau multimedia şi se poate transforma într-un hot spot: astfel, prin intermediul ei, ai acces la internet şi pe alte dispozitive.

galaxy-camera-romania

Galaxy Camera in Romania

Am scotocit prin oferta magazinelor online şi am găsit preţuri pentru toate buzunarele. De la iPhone 3GS până la ce mai nou magic device de la Apple, iPhone 5.

iphone-5

iPhone 5

Lansat acum mai bine de 3 ani, Apple iPhone 3GS costă nici mai mult nici mai puţin de 1.453 de lei.

Funcţionează în reţele GSM şi 3G, are un ecran LED cu 16.7 milioane de culori, cameră foto de 3,15 megapixeli, iar timpul de stand by se ridică la 300 ore.

iPhone 4 se găseşte doar în varianta cu o memorie internă de 8GB şi costă puţin peste 2.300 de lei. Acesta funcţionează în reţelele GSM şi 3G, are 16.7 milioane de color şi este dotat cu o cameră de 5 megapixeli.

iPhone 4S are un preţ de pornire de 2.599 de lei pentru varianta cu o memorie de 16 GB. Funcţionează în reţele GSM şi 3G şi este dotat cu o cameră de 8 megapixeli.

iphone-5-pret

iPhone 5 pret: 3.299 RON

iPhone 5, lansat în acest an, considerat de cei mai mulţi pasionaţi de gadgeturi drept telefonul anului, a venit cu un ecran mai generos, o cameră foto video mai rapidă, un procesor mult mai puternic şi costă 3.299 de lei în oferta magazinelor online.

Social

Arhiva stiri