Tratament împotriva cancerului – cu formă atenuată a virusului HIV

TRATAMENT IMPOTRIVA CANCERULUI

O fetiţă de 7 ani, bolnavă de leucemie, s-a însănătoşit datorită unui tratament incredibil. Medicii au folosit o formă a virusului HIV pentru a-i reactiva sistemul imunitar şi a-i distruge celulele canceroase.

Părinţii lui Emily aproape că rămăseseră fără speranţă. Fiica lor suferea de cancer de aproape 2 ani, iar în timp ce medicii o tratau cu şedinţe agresive de chimioterapie, boala a recidivat. Aşa au ajuns la un spital din oraşul american Philadelphia, unde se testa o terapie revoluţionară.

Mama lui Emily: „Am intrat în testul clinic plini de speranţă! Eram foarte încrezători şi am avut un sentiment bun despre acest tratament încă de la început. Era ultima noastră opţine şi am spus tot timpul că trebuie să dea rezultate, trebuie să funcţioneze pentru Emily şi aşa a şi fost.”

Medicii au folosit o formă atenuată a virusului HIV pentru a introduce genele care luptă contra cancerului.

Cancer

Celule Cancer

Astfel, ei au sperat că repornească sistemul imunitar al pacientei.

Doctor oncolog: „Această tânără domnişoară nu a fost în remisie timp de mai multe luni, iar după ce a răspuns la terapia cu celule T şi după tratament a intrat în remisie completă. De atunci a părăsit spitalul. A plecat acasă.”

După aproape 6 luni de tratament, medicii au descoperit că organismul pacientei nu mai are celule canceroase. Emily nu a fost singura care a avut rezultate surprinzătoare.

celule-cancer

Cancer

Nouă dintre cei 12 pacienţi au reacţionat bine la tratamentul revoluţionar.

Social

Arhiva stiri