Deputați și senatori din partea PPDD – Diaconescu a plecat în Laponia

Nici Florin Condurăţeanu şi nici Gelu Vişan nu au câştigat mandate. Asta în condiţiile în care Partidul Poporului a obţinut un scor bun la alegeri, iar în viitorul legislativ găsim nume ca Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, sau Daniel Fenechiu, avocatul lui Diaconescu.

Dan Diaconescu a plecat in Laponia

Dan Diaconescu a plecat in Laponia

DD este marele învins al Partidului Poporului. Dan Diaconescu a părăsit România pentru a vizita Laponia, aşa cum i-a promis fiicei sale. DD se va întoarce în ţară abia în luna februarie.

Un alt perdant este Florin Condurăţeanu, care a ratat şansa de a ajunge în Parlament. Fiul său, Andrei Răzvan Condurăţeanu, este însă deputat în viitoarea legislatură.

pp-dd

Partidul Poporului Dan Diaconescu sau PP-DD pe scurt.

Nici Gelu Vişan nu ajunge în Parlament. El a fost deputat PDL şi a părăsit acest partid pentru a candida din partea PP-DD.

Sunt însă şi câştigători printre membrii PP-DD. Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, va fi senator în viitoarea legislatură.

Liliana Mincă va face parte din Camera Deputaţilor alături de controversatul om de afaceri Gigi Neţoiu.

Daniel Oajdea va fi din nou deputat, dar şi Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a câştigat un mandat de deputat.

Social

Arhiva stiri