Fii OM BUN si vino la Festivalul National de Folk OM BUN 2012

Festivalul National de Folk OM BUN 2012

Ajuns la a XXII-a editie, Festivalul National de Folk OM BUN se desfasoara anul acesta intre 17-19 decembrie la Teatrul Nottara din Bucuresti. Pe scena vor urca nume mari ale folk-ului romanesc printre care Alexandru Andries, Nicu Alifantis, Ada Milea, Ducu Bertzi, Vasile Seicaru.

Festivalul este un reper pentru muzica folk dinRomania, astfel ca anul acesta va fi deschis de doi dintre cei mai indragiti folkisti ai nostri: Nicu Alifantis si Alexandru Andries.  Cei doi artisti au in jur de 40 de ani de cariera si au bucurat generatii intregi cu piesele „Ce bine ca esti”/ „Piata Romana numarul 9” sau „Cea mai frumoasa zi”.

Prezentatoarea editiei din 2012 va fi cunoscuta artistă folk Maria Gheorghiu. Dupa debutul in Romania, Maria Gheorghiu a avut ocazia de a se afirma pe scene importante atat in tara cat si in lume.  A colaborat cu oameni memorabili, printre care Dominique Voquer si Anette Baneville, pe spaniolul Patricio, dar şi orchestra Filarmonicii din Kiev.

 

PROGRAM recitaluri Festivalul National de Folk OM BUN 2012

 

Luni, 17 decembrie 2012

Nicu Alifantis
Alexandru Andrieş
Andrei Păunescu & trupa Totuşi
Florin Săsărman
Walter Ghicolescu

Marţi, 18 decembrie 2012

Ducu Bertzi
Victor Socaciu
Ada Milea
Vali Şerban
Cătălin Stepa

Miercuri, 19 decembrie 2012

Vasile Şeicaru
Evandro Rosetti
Doru Stănculescu
Adrian Ivaniţchi
Adrian Sărmăşan

 

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete sau abonamente. Preţul unui bilet pentru o zi este de 80 lei, iar un abonament pentru toate cele trei zile va putea fi achiziţionat cu 200 lei.

Biletele şi abonamentele sunt disponibile online: pe www.biletoo.rowww.blt.ro,www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Biletele se pot găsi şi în punctele de vânzare din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor.

 

Social

Arhiva stiri