[VIDEO] Guess Who – Onoare, videoclip lansat chiar inainte de alegeri, coincidenta?

 

guess-who-onoare-videoclip-clip-iulian-moga-hip-hop-rap-romanesc-sergiu-nicolaescu-timetv

Guess Who – Onoare, este ultimului videoclip al binecunoscutului artist hip-hop, lansat in premiera pe toate canalele de televiziune muzicale de la noi din tara (MTV, Music Channel, Kiss TV si UTV).

Piesa are un mesaj puternic dar beneficiaza si de un videoclip pe masura, semnat de Iulian Moga. Guess Who – Onoare, este al treilea videoclip realizat in colaborare cu fratele celebrului Marius Moga dupa Oriunde te duci/Stiu deja si Tot mai sus.

Regia videoclipului Guess Who – Onoare , semnata Iulian Moga are in spate o productie impresionanta, care cuprinde soldati, fanfara, arme de foc. Clipul fiind filmat in studiourile din Buftea.

Aproape de finalul videoclipului melodia cuprinde un dialog din filmul Triunghiul Mortii in regia lui Sergiu Nicolaescu, ce a fost lansat in anul 1999.

La partea de productie a piesei regasim de asemenea un numar mare de artisti care si-au lansat amprenta. Aranjamentul muzical  si textul piesei fiind realizate chiar de Guess Who, iar muzica fiind o colaborare cu Mitza. La trompeta il regasim pe Harvis Cuni Padron, la synth pe Vlad Lucan, de bass s-a ocupat Ionut Serban, iar la tobe Vlad Bolborea, in timp ce tot materialul a fost mixat si masterizat de Bunicu’ Magic. Piesa este inregistrata si apartine Okapi Sound si poate fi regasita in mediul online pe canalul oficial de youtube al label-ului.

Videoclipul Guess Who – Onoare, a fost lansat chiar inainte de alegeri si nu pare a fi o coincidenta, deoarece mesajul piesei isi lasa puternic amprenta pe oamenii condusi de clasa politica ce a transformat totul:

intr-o lume fara onoare si fara limite morale„.

Strofele piesei sunt o radiografie sincera, trista dar adevarata despre situatia romanilor din tara, despre modul de gandire implementat de clasa politica cetatenilor, despre cum am decazut si cum „tara asta merge singura la vale” si am ajuns lipsiti de „Onoare„.

guess-who-onoare-videoclip-clip-iulian-moga-hip-hop-rap-romanesc-sergiu-nicolaescu-timetv

Guess Who – Onoare este o piesa si un videoclip care merita promovate, avand in vedere ca artistul este ascultat de foarte multi adolescenti dar nu numai, poate chiar va ajuta la o schimbare in viitor.

Vorbind de viitorul apropiat, chiar de cel din ziua de astazi, Alegerile parlamentare din 2012 si miza politica ar fi bine poate sa ascultam atenti cel putin o data piesa si apoi sa mergem la vot si sa punem stampila, daca si unde trebuie, desi:

clasa noastra politica, confirma ca am ajuns o tara de secaturi… aici ne-au adus politicienii ordinari, hotii improvizati astazi in moralisti, ministri ce s-au vandut o viata intreaga, parlamentari contrabandisti, … conducatori care sunt hoti la drumul mare...” (Triunghiul Mortii in regia lui Sergiu Nicolaescu).

ERobertul

 

Social

Arhiva stiri