[Video] DJ Undoo – DJ’s f. Endogen, un omagiu adus dj-ilor de pretutindeni

ain't-fast-food-music-dj's-djs-timetv-endo-undoo-alexandru-damian-rsssdp

DJ’s este o piesa ce promoveaza albumul Ain’t fast food music, semnat DJ Undoo

 

RSSSDP prezinta un montaj video, pentru piesa DJ’s de pe albumul Ain’t fast food music, semnat DJ Undoo. Piesa este in colaborare cu Endogen.

Albumul lui DJ Undoo a vazut lumina zilei in 2011, si a avut concertul de lansare oficiala pe pe 3 noiembrie in acelasi an. De productia pieselor de pe albumul Ain’t fast food music s-a ocupat in totalitate DJ Undoo. Invitatii care au aparut pe album sunt atat de multi si multi atat de cunoscuti, incat putem intelege de ce nu este un material usor de digerat.

endogen-dj's-video-de-imagine

Dupa cum declara autorul albumului:

Soundul lui e diversificat, este o imbinare intre sunetele uitate de timp pe discurile de vinil si productia muzicala de secolul 21, cu artisti invitati de prima mana, cu poeti ai strazii (cantaretii de rap adica), cu umor, jocuri de cuvinte sau versuri profunde si nu in ultimul rad cu PickUp-ul – instrument muzical.”

Majoritatea pieselor au fost inregistrate in Daw Studio, iar albumul a iesit sub egida Hades Records si Libernote Music. Din cadrul Libernote Music fac parte artisti (mc’s, dj’s si producatori) dar si formatii: Vinyl Sapiens, Speedy, Mensaverto Crew, Loyal MC, Vinyl Sapiens, DJ B Jam, Nave Spatiale, Praetor, Phlo Da Shaolin, Phane, Lecart, AntoBeats, Grupul de Rezistenta si bineinteles DJ Undoo. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial libernotemusic.ro.

„O muzica sincera si proaspata intre atata zgomot si superficialitate”

dupa cum descria chiar DJ Undoo materialul, este o colectie de artisti, de la dj’s la mc’s la muzicieni si binenteles la sunetele calde de pe placile de vinil. Printre cei mai cunoscuti invitati se numara Kioru (H8), Catalin (Coma), Praetor, K-Gula, Omu’ Gnom, Butch, Aforic, Raku, Carbon, Dj Dox, doar ca sa enumar cateva nume din lunga lista a celor care apar pe albumul Ain’t fast food music.

DJ Undoo – DJ’s f.Endogen [montaj video]

Cea de-a 3-a piesa de pe album se intituleaza DJ’s in colaborare cu Endogen.

Un omagiu adus dj-ilor din lumea intreaga, prin coloana vertebrala („back-bone” cum spun americanii) a culturii hip-hop si in special in acest caz, maestrului si prietenului DJ Undoo”, declara mc-ul.

RSSSDP, fan declarat DJ Undoo, fiind prezent alaturi de Bogdan Duna la concertul de lansare Ain’t fast food music, a folosit bucati din prestatia live a emcee-ului si dj-ului, intercalate cu dj’s importanti de afara si mc’s reprezentanti ai culturii hip-hop de peste ocean, „legate frumos” intr-un montaj video.

RSSSDP este la a doua colaborare cu Endogen, el semnand si ultimul clip al artistului intitulat „The show is over„. Puteti gasi o parte din materialele montate de RSSSDP pe contul personal de youtube.

Endogen – The Show Is Over f. Dj Undoo

Este al doilea videoclip al emcee-ului de pe materialul DJ Undoo prezinta Endogen – Primu’ [mix-tape].

De regia si montajul primului clip s-a ocupat Bogdan Duna si este pentru o piesa omagiu adusa culturii hip-hop intitulata Cel mai bun prieten.

Endogen – Cel mai bun prieten f. DJ Undoo

DJ Undoo pe numele sau adevarat Alexandru Damian are in spate o adevarata cariera. In ’98, la doi ani dupa ce a descoperit cultura hip-hop, a inceput sa se perfectioneze in Arta Scratch-urilor. Si-a lasat amprenta sonora si nu numai, pe piesele multor trupe, label-uri si numeroaselor colaborari. Primul material solo lansat de artist s-a numit Lichidare de stoc, o compilatie cu artisti hip-hop underground, unde a fost invitat si Endogen, cu piesa Simturi (pe vremea aceea emcee-ul facea parte din formatia Bitumrece).

DJ Undoo face parte din primul Crew de Dj-s din Romania, alaturi de Dj Dox, Dj Paul, Dj FaiboX si Dj Swamp (pentru o scurta perioada), intitulat Turntable Science.

DJ-ul mai face parte si din formatiile Dagga, Shy Beatz, Grupul De Rezistenta si Mensaverto Crew.

Albumul Ain’t fast food music, a fost pus la download pe site-ul artistului djundoo.ro. Materialul Dj-ului a beneficiat ca promovare si de o inregistrare live din concertul de lansare, semnata Praetor.

DJ Undoo – Sa fac ce imi place f. Praetor (live la lansarea Ain’t fast food music)

Dar si de un video-montaj pentru piesa in colaborare cu Raku si Aforic intitulata Epoca de Aur.

Dj Undoo – Epoca de aur f. Raku, Aforic (video-montaj)

Labelul Libernote a avut lansarea albumului baietilor de la Grupul De Rezistenta, in club B52, unde a fost prezenta si echipa TimeTV.ro.

ERobertul

Social

Arhiva stiri