[Video] Prima limuzina subacvatica din lume

C-Explorer-5-prima-limuzina-subacvatica-submersibil-sub-apa-timetvCompania olandeza U-Boat Worx, considera ca nu este nevoie sa nu ai confortul necesar chiar daca doresti sa calatoresti pe fundul oceanelor, asa ca au construit prima limuzina subacvatica din lume.

Noul model de submersibil personal denumit C-Explorer 5, este o propunere curajoasa de transport subacvatic, comparat de compania olandeza cu o limuzina fata de un automobil obisnuit.

Cu 5 locuri confortabile si un sistem de aer conditionat, coboara pana peste 300 de metri adancime, se deplaseaza cu o viteza de pana la 5km/h si are o vedere panoramica de 360 de grade printr-o cupola acrilica transparenta si costa in jur de 1.5 milioane de lire sterline.

Daca iti doresti sa te bucuri de si mai mult confort in limuzina subacvatica personala ii mai poti adauga dotari optionale cum ar fi: sistem de sunet pentru ipod, ecrane led pe tavan, un brat mobil pentru colectarea diverselor obiecte subacvatice, o camera video HD pentru a imortaliza explorarile, sonar si chiar un modem subacvatic.

Ideea de a avea propriul submersibil este incredibila, sa ai posibilitatea sa faci scufundari de fiecare data cand doresti si unde doresti„, declara directorul unei companii.

Pentru persoanele cu resurse materiale importante poate fi un mod interesant sa-si impresioneze cunostintele.

Ce mod mai placut sa-ti impresionezi prietenii decat sa-i plimbi prin adancurile oceanelor in propria limuzina personala?” declara unul dintre admiratori.

Acest vehicul extraordinar C-Explorer 5 (denumit si prima limuzina subacvatica din lume) construit parca pentru oamenii cu bani, poate fi folosit si pentru cercetari submarine, afirma constructorii U-Boat Worx.

In acest scop poate fi echipat la cerere cu sisteme care sa-i permita sa ramana scufundatpana la 12 ore, fara a se putea deplasa incontinuu in acest interval.

Exista si variantele C-Explorer 2 si C-Explorer 3, evident cu 2 si 3 locuri.

Social

Arhiva stiri