Cum s-a desfasurat lansarea noului album al trupei CIA „Universal”, in Bucuresti

Craiova-independent-artists-cia-rap-hip-hop-concert-bucuresti-kulturhaus-timetv-live

Aseara echipa TimeTv a fost prezenta la lansarea oficiala a noului album CIA intitulat Universal, in Bucuresti,  in club Kulturhaus. Warm-up-ul evenimentului asigurat de DJ Chill Will, a fost unul incredibil, combinand piese hip-hop atat ai artistilor romani cat si ai artistilor din Statele Unite, si a facut ca publicul destul de numeros sa fie aproape de scena pana cand a inceput show-ul propriu-zis.

In deschiderea trupei CIA (Craiova Independent Artists), au fost cei doi mc Alan & Kepa, cu o singura melodie, la finalul caruia au facut intreaga sala din Kulturhaus sa strige „si-ai-ei„.

Craiova-independent-artists-cia-rap-hip-hop-concert-bucuresti-kulturhaus-timetv-live

Byga, Rashid, Phila si DJ H au inceput concertul lor cu cateva piese mai vechi, cu ajutorul carora s-au prezentat (desi nu cred ca mai era nevoie), printre care au  strecurat si colaborarea de pe album alaturi de Alan & Kepa, „Daca vrei hip-hop„.

Piesa care da numele noului album CIA „Universal” a fost prima piesa care a facut cu adevarat publicul sa sara si sa se agite asa cum ar fi trebuit de la inceputul unui astfel de concert.

Byga, Rashid, Phila si DJ H au avut un show incendiar cu piese mai vechi intercalate cu noile slagare de pe ultimul material lansat gratuit pe site-ul trupei . Daca piesele sunt pe placul ascultatorilor exista posibilitatea sa cumperi albumul sau sa donezi o suma de bani. Aceasta campanie se intituleaza PayBack si are ca scop constientiza ascultatorilor ca trebuie sa inceapa sa rasplateasca artitstul pentru muzica oferita gratuit. Pentru ca activitatea artistilor sa poata continua arata-le cat consideri tu ca merita materialul pe care tocmai l-ai ascultat gratuit. Asculta, evalueaza, plateste!

Craiova-independent-artists-cia-rap-hip-hop-concert-bucuresti-kulturhaus-timetv-live

Piese mai vechi si mai noi, au o priza incredibila chiar si la publicul bucurestean, incat mai mult de jumate din piese au fost cantate in cor, cel putin pe partea de refren.

Trupa de craioveni, au un stil de instrumentale original, mc’s valorosi si versuri bine lucrate cu mesaj puternic, care ii diferentiaza de trupele de acelasi gen din peisajul hip-hop-ului romanesc si care i-a ajutat sa atraga o masa de fani pe intreg teritoriul tarii.

Singura mica dezamagire personala, din concertul sustinut la Bucuresti este neinterpretarea piesei de pe ultimul album, (care nu este de show, dar care cred eu ca are o mare priza la public) „D-aia scriu”.

Craiova-independent-artists-cia-rap-hip-hop-concert-bucuresti-kulturhaus-timetv-live

CIA, dupa ce au inceput turul de lansare a albumului „Universal” in Timisoara, si au trecut prin Tg.Jiu, Brasov, Iasi, Botosani, Falticeni, Constanta, Galati, Alba Iulia, Motru, si binenteles Bucuresti, urmeaza sa ajunga in zilele ce urmeaza si in Slatina, Cluj, acasa in Craiova si in Turceni. Datele exacte ale concertelor le puteti gasi tot pe site-ul formatiei.

Ar fi bine sa nu ratati urmatoarele concerte daca va doriti un show incendiar in care sa va simtit bine. Singurul sfat personal este sa downloadati albumul CIA „Universal” ca sa puteti canta impreuna cu baietii piesele.

Social

Arhiva stiri