Swift și concertul de lansare Anger Management. Desfășurare, invitați, interviuri

swift-anger-management-lansare-concert-show-spectacol-sicksound-crew-hip-hop-rap-timetv

Cu puțin timp înainte am postat un interviu realizat de colegii de la blacksheepsound.ro legat de albumul proaspăt apărut semnat Swift și intitulat Anger management. Swift face parte din trupa In Extremis si din SickSound Crew. Cum a decurs concertul de lansare, care au fost invitatii, cum s-a simtit publicul, si cateva scurte pareri „calde” imediat dupa concert cu protagonistii spectacolului, puteti citi in continuare.

Nervoși sau relaxați, introvertiți sau extrovertiți, prieteni sau fani, ne-am strâns cu mic cu mare în Elephant Pub să ridicăm o mână în aer pentru Swift, însă și pentru toată gașca SickSound și ceilalți invitații. Cu Mișu la platane, Swift a urcat pe scenă pentru a ne da “Trezirea“. In Extremis a fost trupa “Nr.1″ ce s-a întregit duminică seară și ne-a oferit o nouă piesă proaspăt scoasă din cuptorul lor.

Prinși între da, între nu, între poate, “Printre Șoapte“ l-a adus în plan secundar pe Qishta Ceinaru pentru partea de refren. Menthoru ne-a ajutat să urcăm și să plutim pe aripi de “Pheonix“. Seria invitaților a fost una lungă, motiv pentru care Kent Archie (The Bridge Committee) s-a alăturat colegului său de crew pentru a ne spune câteva cuvinte în limba română pe piesa “Lost in Translation“. Venit direct de la piesa de teatru în care jucase, Krem s-a alăturat lui Swift și lui Ibra pentru a vorbi despre sexul frumos. Având la bază piesa “O vorba de pe stradă” a lui Mashat cu XXL & 10 Grei și Villy și cosmetizat cu unul din discursurile lui Mircea Badea despre pițipoance, “Alina“ scoate involuntar capul din mulțime la auzul numelui său.
Mai multe despre desfasurarea concertului puteti citi pe blacksheepsound.ro

swift-anger-management-lansare-concert-show-spectacol-sicksound-crew-hip-hop-rap-timetv

Dacă mai țineți minte, în interviul realizat cu puțin timp înainte, l-am provocat pe Swift să își pune imaginația la bătaie și să ne spună cum se așteaptă să fie concertul său de lansare. Răspunsul sau a fost:

„Îmi văd prietenii apropiați, persoane mai mult sau mai puțin cunoscute și distracție. Eu sper să fie lumea care trebuie să fie.”

Bănuiesc că v-ați dat seama deja că m-a ros curiozitatea și am vorbit cu el și după concert.

„Eu cred că a ieșit bine. Aș prefera mai degrabă să aud părerile celor care au fost prezenți. Eu știu că m-am simțit bine.”

Ei bine, reprezentând vocea publicului, cred că recenzia de față răspunde unei părți a întrebării lui. Din acest motiv, am vorbit puțin și cu invitații săi, pentru a vedea ce au simțit și ei duminică seară, având în vedere că au fost prezenți atât pe scenă cât și în public. Misiune îndeplinită. Le-am lansat o provocare și uite ce am aflat.

Eu personal m-am simțit foarte bine atât pe scenă cât și în afară ei. Am avut parte de un public inimos, așa cum ne’am obișnuit la concertele SickSound. Big up pentru toți cei prezenți acolo!” a spus Esra.

Ca la orice eveniment unde suntem alături de SickSound, ne simțim “ca în familie” și extrem de energizați. Băieții au un vibe excelent care reverberează în toată sala, în toți cei prezent, deci și în noi. Ne face întotdeauna plăcere să împărțim scena cu ei, mai ales că avem în comun și o bună parte a fanilor…” a răspuns plin de încântare Menthoru.

Pentru a citi toate inerviurile si pentru mai multe fotografii de la fața locului accesați blacksheepsound.ro

 

Social

Arhiva stiri