Ce parere au englezii despre Dacia Sandero VIDEO

E Volkswagen? Toyota? Nissan? Nu, e Dacia! Jurnalistii britanici de la Auto Express au ascuns elementele de identificare ale unei Dacii Sandero si au aflat primele impresii ale englezilor la contactul cu modelul fabricat in Romania. Ce parere au englezii despre Dacia Sandero? Rezultatul il puteti vedea in video de mai jos, de urmarit si reactia oamenilor la vederea emblemei Dacia. Da englezilor, nu e Volkswagen, e Dacia!

Mat Watson, jurnalistul din imagini, nu este la primul contact cu un model Dacia. Britanicul a mai testat pentru Auto Express Dacia Duster si a ramas placut impresionat de calitatile off-road ale modelului romanesc. Asteptam si un prim review cu Dacia Sandero, in nota tipica Carbuyer si Auto Express.

Foto: AutoExpress

Foto: AutoExpress

Duster este primul model Dacia de pe piata britanica si va fi disponibil in variantele Access, Ambiance si Laureate. Primele livrari vor avea loc in ianuarie 2013. Tot din ianuarie va fi disponibila si Dacia Sandero, care va deveni cea mai ieftina masina din Marea Britanie, cu un pret de pornire de 5.995 de lire.

Social

Arhiva stiri