Chinezii au lansat Vivo X1, cel mai subtire smartphone din lume. Video

In timp ce giganti producatori de telefoane inteligente incearca sa-si atraga clientii cu gagdeturi cu camere ultra-performante, rezolutii din ce in ce ai bune sau cu o durata a bateriei din ce in ce mai mare, o companie IT vizeaza alta nisa.
Vivo-X1-cel-mai-subtire-smartphone-din-lume

Vivo X1

BBK, este o companie chineza cunoscuta si sub numele de Oppo, incearca sa atraga mai multi clienti din zona pasionatilor de muzica si, intr-o perioada in care playerele portabile s-au demodat, a lansat recent in China modelul  Vivo X1.

Ce face acest gadget diferit de celelalte telefoane inteligente este faptul ca utilizeaza un chipset CS4398 Cirrus Logic, care este folosit de obicei pentru echipamente muzicale de inalta performanta. De asemenea, castile pot reda sunetele la o calitate net superioara.
Telefonul este si cel mai subtire din lume, cu o grosime de doar 6,55 milimetri. Ecranul de 4,7 inch are o rezolutie de 960/540 pixeli.  Smartphone-ul are o memorie de 1 GB RAM, o capacitate de stocare de 16 GB, doua camere si baterie care se incarca wireless.
Vivo X1 se vinde in prezent in China, la pretul de 400 de dolari, iar compania a anuntat ca a inceput deja sa lucreze la un alt model mai performant, cu o capacitate de stocare de 32 de GB, pentru cei care vor sa asculte muzica pe telefonul mobil.

Sursa

Social

Arhiva stiri