Audi pregateste un A1 cu un consum impresionant de doar 1 litru/100 km

Audi se pregateste sa completeze gama A1 cu o versiune diesel care va consuma doar un litru de carburant la suta de kilometri. Acesta masina va fi alter ego-ul casei auto din Ingolstadt pentru viitorul Volkswagen XL1, anticipat de conceptul cu acelasi nume, si ar putea ajunge pe piata in urmatorii 3 ani.

Audi-A1-consum-redus

Audi A1

Audi lucreaza in prezent la o versiune deosebit de eficienta a clasei A1. Modelul va revolutiona segmentul mini de lux, oferind un consum impresionant de numai un litru de combustibil necesar pentru a parcurge o suta de kilometri.

Informatiile nu sunt doar speculatii, acestea find confirmate de insusi Wolfgang Durheimer, directorul departamentului tehnologic Audi, care a recunoscut ca inginerii Audi lucreaza in prezent la o versiune extrem de economica a actualului A1. Modelul va avea un pret accesibil.

In ciuda consumului foarte redus, oficialul Audi a mentionat ca nu vor reduce din calitatea cu care si-a obisnuit clientii, astfel ca viitoarea versiune va beneficia de toate elementele de confort regasite in gama A1.

Sursa

Social

Arhiva stiri