Ce sa nu-i spui niciodată partenerului, in functie de zodia lui

Anumite vorbe pe care le spui ar putea sa-l scoata din minti pe iubitul tau. De aceea, pentru a evita pe cat posibil disputele cu partenerul de viata, este bine sa stii cateva trucuri despre zodia lui.

Sagetatorului nu-i place sa i se puna la indoiala cunostintele si sa i spuna ca nu stie ce face. Daca vii cu asemenea acuzatii asupra lui este bine sa-i aduci si argumente solide.

Barbatul din Capricorn lupta o viata intreaga sa ajunga sus. Daca ii vei spune ca nu va reusi niciodata, acesta va fi foarte dezamagit.

Nativul din Varsator este o fire care isi doreste sa fie mereu interesant si cu un pas inaintea tuturor. Nu ii spune niciodata ca este plictisitor sau banal.

Chiar daca nu arata acest lucru, pentru Pesti sentimentele si emotiile ocupa un loc important in viata lor. Daca ii spui iubitului tau ca nu-ti pasa ce simte, acesta va fi extrem de dezamagit.

Barbatul din Berbec nu suporta gandul ca ar fi pe locul doi. De aceea, nu-i spune niciodata iubitului tau ca este mai slab la ceva anume decat altii, oricare ar fi acel lucru.

Daca ai o relatie cu un barbat din zodia Taur, atunci nu ar trebui sa-i spui la orice cearta neinsemnata ca este cazul sa va despartiti. Iubitul tau va considera ca nu este cazul sa aiba incredere in tine si ca nu esti matura emotional pentru a avea o relatie serioasa.

Pentru Gemeni una dintre cele mai mari insulte este cuvantul „Taci!”. Cu cat tonul pe care ii vorbesti va fi mai poruncitor, cu atat si iubitul tau se va simti mai revoltat.

Niciodata sa nu-i spui iubitului tau din zodia Rac faptul ca nu-l mai iubesti, chiar daca ar fi in gluma. Fiind o fire sensibila, o astfel de indoiala ii va ramane in suflet si cu timpul ar putea rabufni.

Nativii din Leu sunt firi pentru care conteaza imaginea si ceea ce cred cei din jur. Nu-i spune niciodata ca nu este atat de interesant cum se crede el, deoarece va fi foarte dezamagit.

Barbatul din zodia Fecioara simte nevoia sa se faca util si de multe ori ii ajuta pe cei din jurul lui fara ca macar acestia sa-i fi cerut. Va fi dezamagit daca ii spui ca nu se pricepe la nimic sau ca nu se face util.

Pentru nativul din Balanta, corectitudinea si dreptatea sunt lucruri extrem de importante. Nu-i spune niciodata ca este nedrept, deoarece va fi foarte afectat.

Barbatului din Scorpion nu este bine sa-i spui ca nu ai incredere in el sa-i dezvalui anumite secrete ale tale, deoarece acest gest il va face sa creada ca nu il iubesti. Pentru Scorpion împărtăşirea celor mai ascunse secrete ale voastre reprezinta o dovadă de dragoste.

Social

Arhiva stiri