Abuzurile RCS-RDS continua. Scot din grila Discovery Channel

In aceasta dimineata RCS&RDS a scos Discovery Channel de pe platforma Digi Satelit, fara nici un fel de avertisment. Actiunile lor reprezinta o incalcare a contractului de distributie dintre Discovery si RCS&RDS, contract care urmeaza sa expire pe 30 noiembrie. In pofida eforturilor depuse de Discovery din cursul acestui an de a ajunge la un nou acord, RCS&RDS a respins toate ofertele, in stilul lor caractersitic. In ultimele saptamani, operatorul a mai facut si alte modificari in grila sa, eliminand Discovery World, TLC si Animal Planet din unele pachete.

Comunicat Discovery Channel: http://prietenii.discovery.ro/

 

Abuzurile RCS&RDS continua dupa inlaturarea Viasat History din grila de programe. Acum a venit si randul canalelor Discovery Channel, Discovery World, TLC si Animal Planet sa fie scoase din grila. Se pare ca RCS-RDS doreste sa inlature concurenta intr-un mod abuziv pentru a-si favoriza propriile canale lansate pe banda rulanta, Digi World si Digi Life. In curand ma astept sa scoata si National Geografic si eventual pe orice nisa vor scoate noi canale, vor inlatura concurenta, astfel incat la un moment dat sa fie numai canale Digi (cum au vrut sa faca si cu Antena 3 si Antena 2). Eu propun ca noi, consumatorii, sa luam atitudine si sa oprim acest abuz, anuland contractele si trecand la concurenta lor UPC.

Eu incepand de luna asta am anulat contractul, deoarece efectiv nu mai am la ce sa ma uit la TV, fiind un consumator de programe stiintifice. In grila celor de la RDS-RCS au mai ramas de vizionat doar programe de cancan si de stiri, asadar consider actiunea lor din ultimele zile, ca fiind inca un abuz in indelungatul sir pe care RCS-RDS la declarat propriilor clienti.

abuzurile-RCS-RDS-contunua-cu-discovery-channel

Social

Arhiva stiri