Vodafone a lansat in premiera internet 4G LTE. Vezi cat costa si ce viteza are

Vodafone România, de-al doilea operator de comunicaţii mobile din România a lansat mult asteptaele servicii comerciale pentru internetul 4G LTE, deşi compania anunţase lasarea abia la sfârşitul anului.

Vodafone-4g

Incepand de azi, serviciile 4G sunt disponibile abonaţilor Vodafone din Romania, noi şi existenţi, care optează pentru pachetele Internet Nelimitat Extra şi Internet Nelimitat Profesional, şi care îşi pot activa gratuit opţiunea promoţională “Trafic Nelimitat 4G”. Oferta promoţională de lansare, valabilă doar în perioada 20 noiembrie 2012 – 31 decembrie 2012, vine cu trafic gratuit şi nelimitat, timp de 3 luni din momentul activării opţiunii. Utilizatorii care optează pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” şi vor putea să achiziţioneze unul dintre următoarele terminale compatibile, din portofoliul Vodafone România:

Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 Euro / lună, încheiat pe 2 ani;

Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta până la cinci dispozitive simultan  smartphone, laptop, tabletă sau PC, la un pret de 89 Euro, alături de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe 2 ani;

Vodafone 4G  este disponibilă în Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Timişoara şi permite, în momentul de faţă, furnizarea de servicii 4G la viteze de până la 75 Mbps. Acoperirea outdoor este de peste 90% în majoritatea oraselor, cu excepţia Bucurestiului, din motive legate de utilizarea curentă a spectrului.

În 2013, Vodafone România va oferi servicii 4G la viteze de până la 100 Mbps. Reţeaua 4G Vodafone funcţionează in bandă de frecvenţă de 1800 MHz.

 

Sursa

Social

Arhiva stiri