Swift interviu despre In Extremis, Sick Sound Crew, Anger Management, tracklist, free download, video-clip

 

Swift membru trupei In Extremis si membru fondator al crew-ului hip-hop SickSound, a lansat de curand albumul Anger Management.  Albumul poate fi descarcat gratis si contine nu mai putin de 11 track-uri.

swift-anger-management-in-extremis-sick-sound-crew

Tami, a realizat un interviu impreuna cu Swift despre In Extremis, Sick Sound Crew si Anger Management, pentru blacksheepsound.ro, ca intre prieteni:

Tami: Salut! Aș vrea în primul rând să vorbim despre Swift, jumătatea trupei In Extremis și parte componentă a crew-ului SickSound. Vorbește-mi în câteva cuvinte despre începutul carierei tale muzicale.

Swift: Salut! Păi începutul meu muzical?! Hmm. Am început să ascult rap în 1999, să scriu versuri în 2006, prima piesă am înregistrat-o în 2009 sau 2010 (nu mai țin bine minte) se numește “Ultima Oară (Până Mâine)”. În 2009 am pus bazele trupei In Extremis cu Esra și din 2010 – 2011 am pus bazele SickSound Crew cu The Bridge Committee, Esra, Clue și Havana.


 Swift cu Esra, Clue si Jazz 8(The Bridge Committee) – Moment de Luciditate I (prod. Megiddo)

Tami: Prima oară te-am văzut pe scenă alături de The Bridge Committee în deschiderea concertului CTC din Wings. Curiozitatea mea este când ai călcat prima oară pe o scenă și cu ce ocazie?

Swift: … prima oară am călcat pe scenă hip hop prin 2009 la concursul de trupe organizat de către 6 Grade Crew.

Tami: Spune-mi pe scurt cum s-au pus bazele SickSound, având în vedere că veniți din domenii sociale diferite. Cine a venit cu ideea? Cine a ales numele?

Swift: Alegerea numelui a fost probabil unul dintre cele mai amuzante momente. Ne-am strâns aproape toți în Elephant. Și am început un brainstorming alimentat de bere. Printre idei erau Terra Nova (nu-mi mai amintesc restu) și când ne-am hotărât pe SickSound toți ne temeam că nu o să-i convină lui Kent, fiindcă SickSound poate fi prescurtat SS iar SS era organizația nazistă. Toți am venit cu idei și slavă Domnului că ne-am hotărât pe SickSound Crew că Terra Nova Crew ar fi sunat că un grup de cosmetice.


 SickSound Crew – Cypher [Episodul 1] (HD)

Tami: Sunt de părere că în stilul în care lucrați acum (se zvonește că se lucrează și la alte materiale), gloanțele vor ajunge într-un zid și totul va începe să capate un sens. SickSound Crew a lansat cu puțin timp în urmă primul cypher din România. Cum a fost el primit de public? Am fost plăcut surpinsă când am văzut că a apărut și un al doilea “episod” al cypher-ului. Cam care este planul de bătaie? Un șir de astfel de înregistrări cu un număr delimitat sau lăsați totul “la mână sorții”?

Swift: Era logic că după unu să vină doi. Fără doar și poate va urma și un trei. Planul de bătaie : Stai geană pe SickSound Crew. Hehe… Să spunem că există un plan bine pus la punct și o să urmeze surprize mari și pentru fanii SickSound Crew suprize și mai mari. ÎN CURÂND!

 

 


 SickSound Crew – Cypher [episodul 2 ~ Bistro cypher HD]

Tami: Revenind la “oile noastre”, nu mai este un secret lansarea materialul “Anger Management”. Care a fost reacția publicului la acest album? A avut impactul pe care îl așteptai?

Swift: Da a avut fix impactul pe care-l așteptam. Nu a avut impactul pe care îl doream. Însă, cel pe care-l așteptam l-a avut. Majoritatea au spus că e un album bun și unii chiar au avut curaj să spună că e mai bun decât al unor MC mai populari. Acum, eu nu știu ce să zic. Pentru unii poate fi o capodoperă. Pentru alții poate fi o mizerie. Eu mi-am făcut filmul pe acest album și mă gândesc să fac un mic serial din asta.

  Swift(In Extremis) cu Qishta – 9 00 AM(prod. Anto.)

Tami: O să o simtă cu siguranță, însă nu cu aceași intensitate. Un lucru este cert. Muzica ta este pentru toată lumea, însă ai fi dispus să începi să faci muzică “să le placă tuturor”?

Swift: Cred că toți MC își doresc ca muzica lor să fie ascultată/apreciată/placută de toată lumea. Probabil tu voiai să zici dacă o să mă apuc să fac muzică “comercială”. Vreau să fie un lucru clar: atâta timp cât mie o să-mi placă ce iese și o să simt/trăiesc ceea ce spun și scriu să fii sigură că voi face muzică care mă va caracteriza în momentul respectiv. În treaba asta trebuie să fii cât mai real posibil.


 [SickSound Crew] Swift (In Extremis) & The Bridge Committee – Pe Sleau *Necenzurat* HD

Tami: Îți pot spune cu siguranță că ascultatorul simte când artistul transmite un mesaj din suflet, o trăire. Ai toată aprecierea și respectul meu pentru că vrei să mergi pe aceași linie. De ce? Pentru că mereu vor fi oameni care se vor regăsi în muzica ta. Nu a trecut multă vreme de când clipul piesei “Pe Șleau” a fost lansat. Plănuiești să mai însuflețești printr-un clip și altă/alte piesă/e de pe acest album?

Swift: Mă gândesc să fac un clip piesei “Trezirea“, însă nu m-am hotărât încă. Poate scot o piesa nouă și direct cu clip. Cine știe…nici eu nu știu.


 Swift cu Krem & Ibra – ALINA ( prod. Loopescu & Kenzo )

Tami: Știu că în viitorul apropiat “Anger Management” va beneficia și de concert de lansare. Invită-ne personal la eveniment, astfel încât clubul să fie neîncăpător.

Swift: Da, mai exact pe 25 noiembrie 2012. Îi aștept pe toți care vor să se distreze alături de mine și de cei din SickSound Crew, în Elephant Pub, de la ora 21. Alături de SickSound Crew se vor mai distra cu noi: Smokey și Krem, Ibra & Fu și KaTaNa. B-Jam bagă muzica și noi facem atmosferă și voi fiți acolo cu prezența. Te aștept și pe tine Tami , ca de obicei, să facem poze.

Cum a decurs intreg interviul vedeti pe www.blacksheepsound.ro

Social

Arhiva stiri