Cea mai mare zi de reduceri se apropie: Black Friday pe 23 noiembrie. Vezi programul magazinelor

Mai sunt doar 7 zile si se da startul cumparaturilor on-line, si nu numai, in ceea ce americanii numesc Black Friday. Si in Romania evenimentul se anunta unul de amploare. Zeci de magazine au anuntat deja reduceri de pana la 90%. Se anunta a fi  cea mai mare campanie de reduceri din istoria Romaniei, care va incepe pe 23 noiembrie.
Black-Friday-cu-reduceri-de-pana-la-90-%

Black-Friday-cu-reduceri-de-pana-la-90-%

Pe 23 noiembrie 2 milioane de romani pornesc la vanatoare de chilipiruri. Mii de produse la super-preturi. Reduceri ajung pana la 90%. Si toate in mai putin de 24 de ore. Vineri este ziua in care toti comerciantii vor vedea negru in fata ochilor, dar vor avea vanzari de ordinul milioanelor de euro. Pentru asta magazinele sau aprovizionat cu mult timp inainte.
Cele mai vanate gadgeturi de anul trecut au fost laptopurile, tabletele si smartphone-urile, dar vom avea parte si de noutati. Emag de exemplu va avea reduceri la aproape toate categoriile de produse de pe site. Magazinul online Koyos.ro ofera anul acesta, in afara de IT, si ceva nou, mai precis obiecte sanitare.
La magazinul F64, ziua neagra a reducerilor va tine de fapt intregul weekend-ul. Atat pe internet, cat si la strada. Pasionatii de fotografie si nu numai vor putea cumpara aparate foto si accesorii cu pana la 50% mai ieftine.
Sunt si unele magazine care vor fura  startul. Adica fix de la ora 0:00 vor primi comenzi pe site-uri. Insa majoritatea se vor deschide la 6 dimineata. Anul trecut au fost cam 7-8 care au au intrat in campania Black Friday si au generat venituri de 10 milioane de euro. Anul acesta, recordul va fi cu siguranta doborat.
Printre magazinele care si-au anuntat participarea anul acesta la Black Friday se numără Oktal.ro, Flanco, Altex, Domo, eMAG, Cel.ro, evoMAG, PC Garage, PCFun, Koyos.ro, sigmanet.ro F64, Elefant.ro, Watchshop şi Azerty.ro.
Daca aveti de gand sa faceti o noua achizitie de Black Friday va sfatuim sa prospectati preturile pietei inainte de 23 noiembrie, au fost cazuri in care produsele au fost mai scumpe de Back Frideay decat in mod normal.

Social

Arhiva stiri