Au aparut cupoanele de reduceri pentru iertarea pacatelor, inainte de Apocalipsa

Un site rusesc propune un cupon de reduceri de 50% pentru credinciosii care vor sa se spele de pacate inainte de Apocalipsa, insa cuponul, oferit de Biserica Catolica din Assisi, din Italia, nu a avut succesul scontat.

Site-ul rusesc Kupoklub.ru  propune un cupon de reducere de 50% acelor persoane care vor sa li se ierte pacatele inainte de Apocalipsa, despre care se spune ca ar avea loc pe 21 decembrie 2012. O biserica catolica italiana se afla la originea acestei initiative. Pretul pentru iertarea pacatelor este de 500 de ruble (putin peste 12 euro), afirma site-ul Oddity Central. Astfel, cu aceasta suma, credinciosii isi asigura un loc in Rai. Propunerea bisericii italiene pare insa destul de ciudata, tinand cont de faptul ca cei mai multi dintre credinciosii rusi sunt ortodocsi informeaza gentside.com.

„Potrivit predictiilor, lumea noastra se va sfarsi. Dar acesta nu este un motiv pentru a ne intrista. Biserica Catolica Assisi, din regiunea italiana Ombria, provincia Perugia, aflata la sud de muntele Subasio, organizeaza iertarea pacatelor. In aceste vremuri tulburi, acesta este un cadou picat din cer – o incredibila reducere de 50% pentru a va mantui”, se afirma in comunicatul postat pe site-ul rusesc.

Pentru a obtine mantuirea de pacate, persoanele doritoare trebuie sa cumpere cuponul. Un numar unic le este astfel furnizat. Credinciosii trebuie apoi sa trimita acel numar unic la o adresa de e-mail, trecuta pe site, pentru a-si valida accesul in Rai. Pe acelasi site se afirma ca, oricat de numeroase ar fi pacatele unei persoane, un singur cupon va fi suficient. Totusi, credinciosii au posibilitatea de a-si procura mai multe cupoane, pentru a se asigura ca si-au „rezervat” locul in Rai.

Se pare insa ca succesul comercial al acestei initiative nu este cel scontat, intrucat doar 100 de persoane au decis sa isi cumpere acel cupon, in conditiile in care biserica catolica italiana spera sa vanda cateva milioane.

sursa text: Mediafax

Social

Arhiva stiri