VIDEO Mihai Bălășescu spune că a făcut sex cu Andreea Lambru pe canapeaua lui Crin!

Noul secretar general adjunct de la guvern, Andreea Lambru, a fost implicată într-un scandal sexual în care apare şi numele lui Crin Antonescu!

Unul dintre liderii PNL, Mihai Bălăşescu, ar fi făcut sex în biroul lui Antonescu.

andreea-lambru

andreea-lambru

Se vorbește despre Andreea Lambru, noul secretar general adjunct al Guvernului, susţinea presa centrală în 2010.

Cariera fulminantă a tinerei absolvente de la facultatea Româno-Americană s-ar datora, spun gurile rele din PNL, relaţiilor avute cu politicienii influenţi ai partidului.

Andreea Ioana Lambru a fost adusă în partid de avocatul Mihai Bălăşescu, care a povestit, într-o discuţie cu altă membră a partidului, cum a făcut sex cu ea chiar în biroul lui Crin Antonescu.

Bruneta a fost promovată şi la RAAPPS de un alt liberal de frunte, Radu Stroe, actualul ministru delegat pentru Administraţie, cu care, potrivit presei, ar fi avut o relaţie.

Ascensiunea fulminantă a Andreei Lambru în PNL ar fi provocat, potrivit Hotnews, nemulţumiri vehemente din partea unor vechi lib,eral Theodora Bertzi, potrivit Hotnews, ameninţând la momentul respectiv cu demisia din partid.

Andreea Ioana Lambru a găsit susţinere şi la PSD, aflându-se, potrivit presei, în graţiile secretarului general Liviu Dragnea.

Social

Arhiva stiri