[Video] Kit de supravietuire in ritm de hip-hop

kit-de-supravietuire-in-ritm-de-hip-hop-kit-disaster-calamitate

 Dupa ce echipa timetv a publicat o serie de articole pe tema Ghid (kit) de supravietuire in caz de cutremur (calamitate),  un artist cunoscut din Statele Unite a lansat un video-clip cu un Kit de supravietuire in caz de dezastru.

Artistul american foarte bine cunoscut in Statele Unite, pe numele sau de scena Krs-One, a lansat un video-clip intitulat Kit Disaster. Scopul piesei este de a pregati intai mental si daca oamenii pun in practica sfatul chiar si fizic, pe cei care trec prin diferite calamitati generate de natura sau chiar de mana oamenilor. Piesa a fost lansata acum cateva ore, la scurt timp dupa prapadul produs in SUA de Uraganul Sandy.

KRS-One este unul din cei mai respectati rapperi din Statele Unite si chiar din intreaga lume. Lawrence Krisna Parker pe numele sau adevarat, printre multele albume hip-hop, organizari de evenimente, cartea Gospel of hip-hop, a pimit si premiul Lifetime Achievement Award, pentru lupta impotriva violentei, (Stop the Violence Movement).

KRS-One (acronim pentru Knowledge Reigns Supreme over Nearly Everybody) cu piesa Disaster Kit, produsa de Mad Lion, membru in fundatia Temple of Hip-Hop, aduce un tribut victimelor ce au avut de suferit de pe urma distrugerilor aduse de Uraganul Sandy.

 

KRS-One are si o declaratie de presa in care explica scopul melodiei si video-clip-ului:

Aceasta piesa este o oportunitate sa aratam lumii de ce este în stare hip-hop-ul. Clar proiectul acesta nu are drept scop strangerea de bani sau nu este un mod de a face bani. Este o piesa sincera despre  cunostintele necesare supravietuirii.

Scopului reputatului artist pare unul sincer pentru ajutarea umanitatii:

Sper din tot sufletul sa ajut oamenii din lumea intreaga cu aceste versuri. Memorand cuvintele piesei esti cel putin pregatit mental pentru un dezastru natural sau facut de mana omului.„, mai spune KRS-One.

 

Social

Arhiva stiri