eBay. Cea mai ieftina varianta pentru un iPhone 5

Poti gasi un smartphone la preturi mai mici decat cele ale operatorii de telefonie mobila din Romania.
Iphone-5-dupa-ebay

Iphone 5

Cel mai ravnit smartphone al momentului, iPhone 5, se gaseste de cateva zile in oferta operatorilor de telefonie mobila din Romania. La liber, aparatul costa in jur de 750 de euro, insa el poate fi cumparat si la abonament, moment in care suma ajunge undeva in juru 200 de euro.

Cele mai bune oferte vin, insa, de pe cunoscutul site de licitatii eBay.com. Aici, produsele pornesc de la 1,40 dolari plus costurile de livrare, insa licitatiile sunt in curs de desfasurare, deci e de asteptat ca pretul sa se duca in ultimele orele aproape de cel obisnuit.

Cu optiunea But It Now activa, care permite ca produsul sa fie cumparat pe loc, fara licitatii, gasim iPhone 5 la preturi incepand de la 650 de dolari (~507 euro) si livrare gratuita, prin urmare cu o treime mai putin decat pretul din Romania. Vorbim de telefoane care nu sunt blocate pentru un anumit operator de telefonie mobila.

La iPhone 4S preturile, pe eBay, incep de la 350 de dolari (274 euro), in timp ce modelul iPhone 4 ajuns undeva la 230 de dolari (180 euro) in sus.

 

Sursa

Social

Arhiva stiri