Primele imagini spion cu Qoros rivala Dacia. Chinezii ataca Europa cu masini low-cost /Foto

Dominatia romanilor in segmentul auto low-cost s-ar putea incheia in 2013.

qoros-ataca-dacia

Qoros este un producator chinez care doreste sa intre in forta Europa, imediat dupa Salonul de la Geneva, adica din martie 2013.

Qoros-sedan-low-cost.dacia

La Salonul de la Geneva chinezi vor prezenta cateva modele construite pe o platform unica, modulara. Este o solutie mai ieftina decat cele individuale. Asta le permite chinezilor sa intre puternic pe piata cu preturi sub cele ale concurentei. Mai mult, masina are componente de la furnizori europeni, certificate si conforme cu standardele de omologare.

Rivalul-dacia

Mari compani de renume mondial cum ar fi :Bosch, Magna Steyr si Microsoft sunt unele dintre numele care vor vinde solutii producatorului chinez. Daca Microsoft sa implicat la mijloc inseamna ca masina va avea cu siguranta si un sistem de navigatie si multimedia de ultima generatie.

qoros-made-in-china

Chinezii sunt siguri ca vor obtine cinci stele la testele de siguranat Euro NCAP. Asta era cea mai mare problema de incredere a unui client in ceea ce privea masinile fabricate pe piata din China. Nenumarate modele nici nu au obtinut aviz de vanzare pe pietele noastre din aceast motiv.

Chinezi-qoros-sedan-in-europa

Cel mai important model Qoros este o berlina, varianta 5 usi in segmentul compact. Restul sunt derivate care completeaza inca doua clase din gama complete, deocamdata.

Qoros-contra-dacia

 

Sursa

Social

Arhiva stiri