Dacia a lansat noul Dokker Stepway versiunea off-road

Dacia a prezentat in premiera la Salonului Auto de la Istanbul noul Dokker Stepway. Versiunea cu pretentii de off-roader a monovolumului Dokker beneficiaza de o lista intreaga de accesorii si optionale.

noua-Dacia_Dokker-Stepway

Dacia Dokker Stepway

Dacia propune pentru exterior bandouri de protectie din plastic la nivelul bosajelor si al partii inferioare a caroseriei, jante speciale, bare de amarare pe plafon, ornamente cromate pentru proiectoare si un ornament de culoare gri, montat sub spoilerul frontal. Ca dotare optionala, printre altele, gasim si performantul sistem MediaNav.

Dacia-a-lansat-Dokker-Stepway

La inceputul acestui an, Dacia a lansat versiunea Dokker ca un monovolum cu 5 locuri, practic si polivalent, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante, dispunand de un portbagaj de 800 litri si cu o lungime de incarcare de 1,16 m.

pret-dacia-dokker-stepway


Versiunea utilitara, Dokker VAN, se adreseaza clientilor intreprinzatori si societatilor comerciale. Fiabil si robust, noul Dacia Dokker VAN asigura un volum de incarcare de 3,3 metri cubi si o lungime de incarcare de 1,9 m.

Deocamdata Dacia nu a comunicat  pretul de comercializare pe piata din Romania al noii versiuni Dacia Dokker Stepway.

Sursa: auto.ro

Social

Arhiva stiri