Bătaie între clanul Sportivilor și clanul Cămătarilor – 1 bărbat împușcat

Un bărbat grav rănit miercuri în Popeşti-Leordeni, după un conflict între clanul Sportivilor și Cămatări cu împuşcături în trafic produs pe şoseaua de centură a Capitalei, victima fiind transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

clanul-sportivilor-si-camatarii

clanul-sportivilor-si-camatarii

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul rănit a fost împuşcat în torace.

Protagonişti conflictului de miercuri din Popeşti-Leordeni, în care un bărbatranit grav prin împuscare, au fost membri ai celebrelor clanuri: Cămatari şi Sportivilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

În conflict a fost implicată şi o rudă a unuia dintre liderii clanului Sportivilor, potrivit aceloraşi surse.

Bărbatul  împuşcat în piept a fost dus de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, cu o maşină particulară.

 „A fost adus la spital în şoc hemoragic. Are o plagă împuşcată pulmonară, este în sala de operaţie”, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica.

Poliţia a fost alertă în urma unui apel la 112 în care au fost semnalate împuşcături în Popeşti-Leordeni.

Doi bărbaţi, aflaţi într-un autoturism cu geamurile sparte, în apropiere de locul conflictului, au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni şi duşi, pentru audieri, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, întrucât cazul este de competenţa acestuia, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

În acest moment, nu se ştie dacă bărbaţii prinşi sunt cei care au tras asupra persoanei duse la spital.

Sursă: gandul.info

  • UPDATE TIMETV:

Din Clanul Sportivilor mai fac parte Mircea Nebunu (Mircea Băluș, foto jos), Nicușor Dumitrescu alias Bibiloi, Gheorghe Mustață (șeful galeriei Steaua), Radu Cristian Roșca, Florian Aladin (foto mai jos), Marian Cenușă, Alin Boxeurul, Joe și alții.

mircea-nebunu-balus

Mircea Nebunu’

Social

Arhiva stiri