VPLAY vs VOYO. Tu ce zici? Informeaza-te si ia atitudine.

Am iubit mult PRO-ul. Inca il mai iubesc. E cam singurul trust de presa cu capul rece din Romania. Apreciez mult initiativa care o transmite populatiei „GANDESTE LIBER”. Pai, ce alt trust de presa a mai facut asta asa de bine? Va raspund eu, niciunul.

Se vede ca au avut de la nastere ceva sange american. Se vand… si cand o fac vor sa stoarca fiecare leut din tranzactia respectiva.

voyo-vs-vplay

voyo vs vplay

M-am bucurat cand au adus in Romania mega show-ul „ROMANII AU TALENT”, „DANSEZ PENTRU TINE”, „VOCEA ROMANIEI” sau cand au facut prima telenovela. A prins bine atat publicului cat si celor care lucrau in domeniu: scenaristi, actori, regizori, sunetisti, etc. Un trust roman dadea de munca celor din tara lui.

DAR SA VREI SA IEI DIN  „SFANTUL SI LIBERUL CLICK”  PLACEREA ROMANILOR , ASTA NU INTELEG.

Doar de dragul de a face tu si mai multi bani hai sa ne ….. in placerea tuturor celorlalti nu este constructiv. Nu stiu daca este ilegal sau nu ce fac oamenii astia cu site-urile lor (vplay.ro, xfilmeonline.net, superfilme.net, deseneanimateonline.info, neededspark.blogspot.ro, filmeonline3d.ro) dar nu cred ca era treba PRO-ului sa aprinda acest balot de paie.

voyo

Stau si ma intreb daca nu cumva PRO TV foloseste asta ca pe o campanie de publicitate. Ei au acolo ceva oameni cu cap. Oare sa nu fi stiut ei oare ca nu au ce sa rezolve cu CNA-ul in acesta problema si ca este destul de complicat sa inchizi acest gen de site-uri .

Va amintiti de ACTA. Toata lumea a zis NU ACTA, si bine am facut, pentru ca daca nu luam atunci atitudine era foarte usor acum pentru cei mari si cu bani sa ne mai calce inca o data pe cap, pe noi, cei mai mici.

 

Social

Arhiva stiri