Raluca Olaru si Elena Bogdan in finala, Marius Copil in semifinale

Raluca Olaru si Elena Bogdan in finala turneului ITF de la Buenos Aires

 

Romancele Olaru si Bogdan, sunt cotate ca „favoritele numarul 2 ale probei” si au trecut in sferturi de cuplul Fernanda Brito (Chile)/Carolina Zeballos (Argentina), cu 1-6, 6-3, 10-7, iar in semifinale au invins perechea bulgaro-braziliana Aleksandrina Naidenova (Bulgaria)/Teliana Pereira (Brazilia/N. 3).

Doua sud-americance vor fi adversarele romancelor din finala, Fernanda Alvarez-Teran (Bolivia)/Maria-Fernanda Alves (Brazilia).
Saptamana viitoare perechea Raluca Olaru si Elena Bogdan vor participa la un alt turneu in America de Sud, mai precis in Paraguay la Asuncion.

 

Marius Copil in semifinalele turneului de la Geneva

 

tenis-marius-copil-roman-semifinale-geneva

Marius Copil

Tenismenul roman Marius Copil s-a calificat in semifinalele turneului Challenger de le Geneva (Elvetia), dotat cu premii totale de 64.000 de euro.
In „Tara Cantoanelor” tenismenul roman l-a invins cu greu pe elvetianul Stephane Bohli, revenind dupa ce pierduse primul set si impunandu-se in celelalte doua: 5-7, 6-4, 6-4.
Marius Copil a avut nevoie de 2 ore si 24 de minute de joc pentru a se impune, reusind 13 asi, fata de doar 3 ai adversarului sau, Stephane Bohli.
In semifinalele turneului Challenger de la Geneva, Marius Copil, il va intalni pe francezul Marc Gicquel, care a trecut fara probleme in sferturi de finala de compatriotul sau Jonathan Eysseric cu 6-2 si 6-4.

tenis-de-camp-geneva-turneu-itf-semifinala-timetv
Pana in acest moment Marius Copil are asigurat un cec de 3250 de euro si 35 de puncte ATP.

Social

Arhiva stiri