Castelul Corvinilor este bantuit

 castelul-corvinilor-bantuit-fantome-domnite-cavaleri-zombi-dovleci

Cele cateva sute de turisti care au avut placerea sa viziteze Castelul Corvinilor din Hunedoara, au tras o sperietura zdravana, dupa ce s-au intalnit prin incaperile acestuia cu fantome de domnite si cavaleri zombi. Chiar in inima monumentului aflat pe locul al doilea in topul celor mai inspaimantatoare cladiri din lume (top realizat de Lonely Planet in anul 2010) s-au intalnit si cu Contele Dracula.

castelul-de-la-hunedoara-bantuit-fantome-domnite-cavaleri-zombi-dovleci

Toata actiunea are ca scop promovarea Castelului de la Hunedoara prin transformarea lui in unul din cele mai inspaimantatoare locuri din tara. Aceasta organizare originala apartine voluntarilor Asociatiei non-profitCastelul din Carpati” care au transformat pana si curtea interioara a cladirii intr-un cimitir luminat cu dovleci pe post de felinare, in cursul noptii.

Acest eveniment se afla la prima editie si a fost in mare parte organizat si pregatit de cei mai tineri membri ai asociatiei noastre, care au varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Ei au resurse inepuizabile de imaginatie si energie, ocupandu-se de decoruri, costume si machiaj„, a declarat Cristian Stan, presedintele AsociatieiCastelul din Carpati„.

Cei mai incantati de ceea ce au vazut la castel au fost turistii straini, care, dupa ce au fost speriati de tinerii costumati si machiti in domnite-fantome si cavaleri-zombi, au facut fotografii cu artistii amatori pentru amintire si poate pentru o buna promovare a Romaniei in lume.

castelul-corvinilor-bantuit-fantome-domnite-cavaleri-zombi-dovleci

Petrecerea privata de Halloween continua la Castelul Corvinilor din Hunedoara la care vor participa cateva sute de turisti straini, in cursul noptii de miercuri spre joi.

Social

Arhiva stiri