Cum reactioneaza doi caini cand isi vad stapanul intors din Afganistan VIDEO

Un soldat care s-a intors acasa din Afganistan a avut parte de o primire speciala din partea celor doi caini ai sai, imaginile cu reactia animalelor la vederea stapanului fiind postate pe Youtube.

Nic Dunsworth, soldat in Marina americana, a avut parte de o intampinare speciala din partea celor doi caini husky ai sai, la intoarcerea din Afganistan, scrie dailymail.co.uk.

Atunci cand a intrat in casa, Nic a fost coplesit de atentia pe care cele doua cateluse ale sale, i-au acordat-o. Animalele au sarit pe stapanul lor si au inceput sa il linga si sa scoata sunete de bucurie.

Sotia soldatului a filmat momentul reintalnirii acestuia cu animalele si a postat imaginile pe un blog care publica filmele realizate in momentul intoarcerii soldatilor alaturi de familiile lor.

 „Sotul meu s-a intors din a doua misiune in Afganistan in luna august si am vrut sa inregistram felul in care fetele noastre (cele doua cateluse Husky) reactioneaza la revederea lui. Au fost extrem de bucuroase. Nu il vazusera pe Nic din decembrie 2011”, a declarat Kahly, sotia militarului.

sursa text: Mediafax

Social

Arhiva stiri