STUDIU: Ce nemultumiri au tinerele intre 20 si 25 de ani

Potrivit unui sondaj realizat de Sky Atlantic HD, in Marea Britanie, o mare parte a tinerelor cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani au ca prioritati independenta financiara, o cariera implinita si o viata sexuala satisfacatoare.

O treime dintre fetele intre 20 si 25 de ani locuiesc cu parintii lor, iar opt din zece tinere chiar imprumuta bani de la acestia pentru a se putea descurca. Cauza este ca majoritatea fetelor din aceasta categorie obtin venituri insuficiente si nu se pot intretine fara ajutor.

Sondajul mai arata si faptul ca patru din zece fete cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani au recunoscut ca nici cariera, nici situatia financiara nu sunt satisfacatoare. Mai mult, majoritatea participantelor la studiu au precizat ca nu sunt multumite de viata sexuala, astfel incat 43% dintre fete au spus ca, de-a lungul timpului, au facut greseli in relatii; alte 43% au precizat ca nu au facut alegerea potrivita in ceea ce priveste partenerul; 40% au spus ca au facut cheltuieli necugetate. 38% dintre participante au recunoscut ca au acordat prea multa incredere unor persoane care nu meritau, iar 26% dintre femei au marturisit ca au facut greseli in ceea ce priveste alegerea carierei.

Fetele participante la sondaj s-au aratat in schimb multumite de relatiile de prietenie si numai una din sase a spus ca prieteniile ei sunt „dezechilibrate”.

Social

Arhiva stiri