[Video] Hai sa ne relaxam!

timetv-relaxa-

 

Sa ne deconectam si sa ne relaxam

 

Majoritatea oamenilor nu isi permite sa calatoreasca atat de mult pe cat si-ar dori (sunt sigur de acest lucru pentru ca sunt unul din multime). Dar doar pentru a se relaxa in unul din locurile in care nu au ajuns niciodata in viata lor, cu ajutorul tehnologiei moderne, este din ce in ce mai usor.
Exista o sumedenie de video-uri pe internet legate de locurile pe care am dori sa le vizitam, dar si mai interesant de atat, exista imagini cu locurile de care nu stim nimic, iar la primul impact cu ele simtim ca vrem sa fim acolo in acel moment.
Avand in vedere ce agitatie este in jurul nostru, in societatea noastra, in mediul in care traim avem nevoie din cand in cand sa ne deconectam de la absolut tot. Sa fim noi si atat!

Atunci… Hai sa ne relaxam!

Propunearea mea este de a gasi cate un video interesant, cu imagini de calitate buna, care descrie unul sau mai multe locuri interesante din intreaga lume, preferabil in care nu am fost niciodata, sa uitam de absolut tot din jurul nostru, sa privim pe „full screen” si sa ne transpunem in locul respectiv. Ochii nostri sa inlocuiasca aparatul de filmat si practic sa ne lasam dusi de video, spre locurile inedite vizitate de operator si sa traim experientele camerei de filmat.
Acesta a fost primul gand si modul in care am procedat cand am vazut urmatorul video, care este de fapt o reclama la GoPro Hero 3 Black Edition.
Nu fac publicitate gratuita, ci este un alt mod de a privi lucrurile si de a folosi ce altinceva ofera gratis despre anumite zone sau lucruri in care nu iti permiti sa fii (din motive diferite: bani, timp sau doar ca nu stiai de locul/lucrul respectiv).


Imaginile sunt pur si simplu de vis, dar cel mai important lucru, daca aplicam propunerea este modul in care te simti la finalul experientei.
Starea de spirit este mult mai buna, psihic esti mult mai relaxat, iar gradul de energie, mai ales in cazul unor filmulete care implica actiune, este mult ridicat.
Este adevarat ca trairile sunt mult mai intense cand te afli in locul respectiv si simti pe propria piele senzatiile respective, toate simturile iti sunt deschise iar capacitatea ta mentala creste cu siguranta la alt nivel.
Dar exista si lucruri pur si simplu marunte, care doar privindu-le, iti dau o stare de bine. Si daca tot avem ocazia sa putem face acest lucru de ce sa nu ne simtim bine cateva minute sau macar cateva secunde. Sa ne pierdem in frumusete, zic, sa ne pierdem in frumusetea imaginilor!
Hai sa ne relaxam!


Social

Arhiva stiri